Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP DLTtape™ bar code labels (100 pack)

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DLTtape™ bar code labels (100 pack)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C5141B
Categorie
Lege data tapes voor het maken back-ups en het opslaan van grote hoeveelheden data.
Lege datatapes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt doorHP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorHP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 11025
Deze statistiek is gebaseerd op de 90322 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 88297 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 17 dec 2010 15:10:07
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam HP DLTtape™ bar code labels (100 pack) :
De korte redactionele beschrijving van HP DLTtape™ bar code labels (100 pack)

hp DLTtape automation bar code labels
Meer>>>
HP DLTtape™ bar code labels (100 pack):
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP DLTtape™ bar code labels (100 pack).

Elk pak van 200 labels bevat 190 cartridgelabels en 10 reinigingscartridgelabels. Geen enkel pak labels is ooit hetzelfde en alle labels in het pak zijn opeenvolgend.

Korte samenvatting HP DLTtape™ bar code labels (100 pack):
Deze korte samenvatting van de HP DLTtape™ bar code labels (100 pack)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

HP DLTtape™ bar code labels (100 pack)

Lange samenvatting HP DLTtape™ bar code labels (100 pack):
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP DLTtape™ bar code labels (100 pack), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

HP DLTtape™ bar code labels (100 pack)

Customer service details
X