Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP C4893A Geel inktcartridge

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
C4893A
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C4893A
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0088698629222 show
Categorie
Inktcartridges voor inkjet printers.
Inktcartridges
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 28 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 61791
Deze statistiek is gebaseerd op de 77635 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 28-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 75841 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 mei 2018 15:06:31
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: e: Elke inktcartridge, elke printkop en alle bijbehorende supplies van HP zijn gegarandeerd vrij van materiaal- en constructiefouten tijdens de garantieperiode.
Standaard garantieverklaring: HP producten zijn, bij normaal gebruik volgens de specificaties, gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten tot de op het product aangegeven datum. Degeldt niet voor lege cartridges of cartridges die op enige manier gewijzigd zijn. Raadpleeg voor complete garantiegegevens uw dealer of: /support/inkjet_warranty. Mogelijk hebt u naast devan de fabrikant nog andere wettelijke rechten of aanspraakmogelijkheden jegens de leverancier.
Lange productnaam HP C4893A Geel inktcartridge :
De korte redactionele beschrijving van HP C4893A Geel inktcartridge

HP 80 Value Pack gele inktcartridge en printerkop, 350 ml
Meer>>>
HP C4893A Geel inktcartridge:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP C4893A Geel inktcartridge.

HP 80 value packs bevatten een inktcartridge van 350 ml, een printkop en een printkopreiniger. Deze componenten waarborgen topprestaties van de printer en ongeëvenaarde printsnelheden voor technische applicaties.

HP 80 inktcartridges en printkoppen zijn uitgerust met ingebouwde slimme functies die voortreffelijke resultaten garanderen.Ultieme fotokwaliteit. Het HP Nr. 81 inktsysteem met zes kleuren zorgt voor een breder kleurbereik en de subtielste kleurovergangen die mogelijk zijn op HP grootformaat printers.HP 80 inktcartridges en printkoppen zijn uitgerust met ingebouwde slimme functies die voortreffelijke resultaten garanderen.

Korte samenvatting HP C4893A Geel inktcartridge:
Deze korte samenvatting van de HP C4893A Geel inktcartridge-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

HP C4893A, Geel, -40 - 60 °C, 91 mm, 114,3 mm, 264 mm, 816 g

Lange samenvatting HP C4893A Geel inktcartridge:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP C4893A Geel inktcartridge, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

HP C4893A. Printkleuren: Geel. Breedte verpakking: 91 mm, Diepte verpakking: 114,3 mm, Hoogte verpakking: 264 mm

Kenmerken
Origineel *
Yes
Multipack *
No
Printkleuren *
The colours that can be produced by the printer.
Geel
Aantal
The number of products there are.
1
Eisen aan de omgeving
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-40 - 60 °C
Gewicht en omvang
Breedte verpakking
The distance from one side of the packaging to the other.
91 mm
Diepte verpakking
The distance from the front to the back of the packaging.
114,3 mm
Hoogte verpakking
The distance from the top to the bottom of the packaging.
264 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
816 g
Land Distributor
Czech Republic 1 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
Customer service details
X