Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP 80 Origineel Cyaan 1 stuk(s)

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
80
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C4891A
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0088698629208 show
Categorie
Inktcartridges voor inkjet printers.
Inktcartridges
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorHP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 73997
Deze statistiek is gebaseerd op de 95142 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 92960 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 21 Nov 2020 10:38:16
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: everklaring: HP producten zijn, bij normaal gebruik volgens de specificaties, gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten tot de op het product aangegeven datum. Degeldt niet voor lege cartridges of cartridges die op enige manier gewijzigd zijn. Raadpleeg voor complete garantiegegevens uw dealer of de HP website: /support/inkjet_warranty. Mogelijk hebt u naast devan de fabrikant nog andere wettelijke rechten of aanspraakmogelijkheden jegens de leverancier.
Lange productnaam HP 80 Origineel Cyaan 1 stuk(s) :
De korte redactionele beschrijving van HP 80 Origineel Cyaan 1 stuk(s)

HP 80 Value Pack 350-ml Cyan Ink Cartridge and Printhead
Meer>>>
HP 80 Origineel Cyaan 1 stuk(s):
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP 80 Origineel Cyaan 1 stuk(s).

HP 80 value packs bevatten een inktcartridge van 350 ml, een printkop en een printkopreiniger. Deze componenten waarborgen topprestaties van de printer en ongeëvenaarde printsnelheden voor technische applicaties. HP 80 inktsupplies zijn ontworpen als modulair inktsysteem en bevatten HP's nieuwe Jetexpress technologie om zes maal sneller te printen (in conceptmodus) dan HP Designjet 700 printers. HP 80 inktcartridges en printkoppen zijn uitgerust met ingebouwde slimme functies die voortreffelijke resultaten garanderen.

Features

Korte samenvatting HP 80 Origineel Cyaan 1 stuk(s):
Deze korte samenvatting van de HP 80 Origineel Cyaan 1 stuk(s)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

HP 80, Origineel, Cyaan, 1 stuk(s), -40 - 60 °C, 114 mm, 91 mm

Lange samenvatting HP 80 Origineel Cyaan 1 stuk(s):
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP 80 Origineel Cyaan 1 stuk(s), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

HP 80. Soort: Origineel, Printkleuren: Cyaan, Aantal per verpakking: 1 stuk(s). Breedte verpakking: 114 mm, Diepte verpakking: 91 mm, Hoogte verpakking: 264 mm

Kenmerken
Aantal per verpakking *
1 stuk(s)
Soort *
Characteristics of the device.
Origineel
Printkleuren *
The colours that can be produced by the printer.
Cyaan
Eisen aan de omgeving
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-40 - 60 °C
Gewicht en omvang
Breedte verpakking
The distance from one side of the packaging to the other.
114 mm
Diepte verpakking
The distance from the front to the back of the packaging.
91 mm
Hoogte verpakking
The distance from the top to the bottom of the packaging.
264 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
820 g
Land Distributeur
Magyarország 1 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)