Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP CD-Writer 8230e optisch schijfstation

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
CD-Writer 8230e
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C4505A
Categorie
Met deze drives kunt u DVD's en/of CD's lezen en (her)schrijven in veel verschillende formaten. Let u bij DVD branders op het verschil tussen DVD+R en DVD-R, vaak kunnen branders niet allebei de formaten schrijven, soms ook wel. Als u een DVD brander koopt die slechts één van deze twee formaten kan schrijven moet u bij het kopen van beschrijfbare DVD's altijd opletten dat u de juiste schijfjes koopt. Nieuwere DVD spelers kunnen ook Dual Layer DVD's beschrijven, deze schijfjes hebben een capaciteit van 8.5GB in plaats van de gebruikelijke 4.7GB. DVD spelers/(her)schrijvers kunnen over het algemeen ook CD's lezen/(her)schrijven. De gebruikte snelheidsaanduidingen werken op de volgende manier: een 40x (spreek uit als "40 speed") CD brander kan veertig maal zo snel CD's branden als een ouderwetse audio-CD speler ze kon lezen, wat overeenkomt met 40 x 150 KB/s = 6 000 KB/s. Eén DVD speed is gelijk aan 1350 KB/s, dus 9 keer zo snel als één CD speed. Een 16x DVD speler is dus even snel als een 16 x 9 = 144x CD spele
Optische schijfstations
Datasheetkwaliteit: aangemaakt doorHP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorHP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 18191
Deze statistiek is gebaseerd op de 93453 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 91333 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 Apr 2019 03:52:11
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 1 jaar garantie op de hardware en software vanaf de datum van aanschaf. 30 dagen telefonische software-support.
Lange productnaam HP CD-Writer 8230e optisch schijfstation :
De korte redactionele beschrijving van HP CD-Writer 8230e optisch schijfstation

This entry level USB CD-Writer is extremely simple to use and install, and gives the added benefit of being easy to share among different PCs and laptops.
Meer>>>
HP CD-Writer 8230e optisch schijfstation:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP CD-Writer 8230e optisch schijfstation.

HP's CD-Writer familie omvat interne en externe modellen MEt hoge overdrachtssnelheden, een hoog niveau aan gegevensintegriteit en bestandsoverdracht via slepen-en-neerzetten. Software voor het maken van bestandssystemen, afbeeldingencatalogi, audio-CD's en etiketten wordt meegeleverd.

Korte samenvatting HP CD-Writer 8230e optisch schijfstation:
Deze korte samenvatting van de HP CD-Writer 8230e optisch schijfstation-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

HP CD-Writer 8230e

Lange samenvatting HP CD-Writer 8230e optisch schijfstation:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP CD-Writer 8230e optisch schijfstation, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

HP CD-Writer 8230e

X