Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP C4153A tonercartridge Origineel Zwart, Cyaan, Magenta, Geel 1 stuk(s)

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
C4153A
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C4153A
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0088698229088
Categorie
Toner cartridges voor uw laserprinter of kopieerapparaat.
Tonercartridges
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorHP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 73338
Deze statistiek is gebaseerd op de 93322 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 91225 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 18 sep 2020 05:13:27
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
HP color LaserJet 8550 printersupplies (0,2 MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Garantie: Garantie: Dit HP product is gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten.
Standaard garantieverklaring: Dit HP product is gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten. De garantie geldt niet voor (a) producten die zijn hervuld, gereviseerd, gemodificerd of geopend of (b) problemen die het gevolg zijn van verkeerd gebruik, onjuist bewaren of gebruik buiten de omgevingsspecificaties van de printer of (c) producten die meer slijtage vertonen dan bij normaal gebruik optreedt. Om de garantieservice te verkrijgen, retourneert u het product (met een beschrijving van het probleem en printvoorbeelden) naar de plaats van aankoop of neemt u contact op met HP customer support. HP zal naar eigen inzicht defecte producten vervangen of de aanschafprijs crediteren. IN ZOVERRE TOEGESTAAN ONDER DE PLAATSELIJKE WETGEVING, IS DE BOVENSTAANDE GARANTIE DE ENIGE DIE HP BIEDT EN GELDT GEEN ENKELE ANDERE GARANTIE OF VOORWAARDE, NOCH MONDELING, NOCH IN GESCHRIFTE, NOCH EXPLICIET, NOCH IMPLICIET. HP BIEDT MET NAME GEEN IMPLICIETE GARANTIES MET BETREKKING TOT VERKOOPBAARHEID, KWALITEIT EN GESCHIKTHEID VOOR BEPAALDE DOELEINDEN. IN ZOVERRE TOEGESTAAN ONDER DE PLAATSELIJKE WETGEVING ZIJN HP OF HAAR TOELEVERANCIERS IN GEEN GEVAL AANSPRAKELIJK VOOR ENIGE VORM VAN DIRECTE OF INDIRECTE, BIJZONDERE, INCIDENTELE OF ANDERE SCHADE VAN WELKE AARD DAN OOK (MET INBEGRIP VAN WINSTDERVING OF VERLIES VAN GEGEVENS), OP GROND VAN CONTRACT, ONRECHT OF ANDERSZINS. NAAST DE IN DIT DOCUMENT GENOEMDE GARANTIEVOORWAARDEN BLIJVEN DE WETTELIJK VASTGELEGDE RECHTEN DIE VAN TOEPASSING ZIJN OP DE VERKOOP VAN DIT PRODUCT AAN U ONVERKORT GEHANDHAAFD.
Lange productnaam HP C4153A tonercartridge Origineel Zwart, Cyaan, Magenta, Geel 1 stuk(s) :
De korte redactionele beschrijving van HP C4153A tonercartridge Origineel Zwart, Cyaan, Magenta, Geel 1 stuk(s)

Color LaserJet C4153A kit voor fotogevoelige rol, Approximately 50000 pages
Meer>>>
HP C4153A tonercartridge Origineel Zwart, Cyaan, Magenta, Geel 1 stuk(s):
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP C4153A tonercartridge Origineel Zwart, Cyaan, Magenta, Geel 1 stuk(s).

Grote ondernemingen en enterprises die een betaalbare oplossing zoeken voor het in-house produceren van velerlei promotiemateriaal. Afdelingen en werkgroepen in ondernemingen die grote volumes kleurendocumenten printen.

HP Color LaserJet C4153A Drum Kit for the HP Color LaserJet 8500/8550 printer series has a typical life of up to 50,000 black pages/12,500 colour pages, based on 5% average coverage. The kit includes an imaging drum and two air filters.

Korte samenvatting HP C4153A tonercartridge Origineel Zwart, Cyaan, Magenta, Geel 1 stuk(s):
Deze korte samenvatting van de HP C4153A tonercartridge Origineel Zwart, Cyaan, Magenta, Geel 1 stuk(s)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

HP C4153A, Zwart, Cyaan, Magenta, Geel, 1 stuk(s)

Lange samenvatting HP C4153A tonercartridge Origineel Zwart, Cyaan, Magenta, Geel 1 stuk(s):
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP C4153A tonercartridge Origineel Zwart, Cyaan, Magenta, Geel 1 stuk(s), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

HP C4153A. Printkleuren: Zwart, Cyaan, Magenta, Geel, Aantal per verpakking: 1 stuk(s)

Kenmerken
Printtechnologie *
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Laserprinten
Compatibiliteit *
Systemen waarmee het product samenwerkt.
HP Color LaserJet C4153A
Aantal per verpakking *
1 stuk(s)
Gemiddeld rendement bij onafgebroken afdrukken (zwart-wit, ISO/IEC 19798-norm)
50000 pagina's
Gemiddeld rendement bij samengestelde kleur (bij onafgebroken afdrukken, ISO/IEC 19798-norm)
12000 pagina's
Kenmerken
Soort *
Characteristics of the device.
Origineel
Printkleuren *
The colours that can be produced by the printer.
Zwart, Cyaan, Magenta, Geel
Gewicht en omvang
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
3,11 kg
Type verpakking
The type of product package e.g. box.
Doos
Overige specificaties
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
505,4 x 185,4 x 327,6 mm
Land Distributeur
Österreich 1 distributor(s)
Chile 1 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
Deutschland 1 distributor(s)
X