Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP 09X Black Origineel Zwart 1 stuk(s)

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
09X Black
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C3909X
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0088698839126
Categorie
Toner cartridges voor uw laserprinter of kopieerapparaat.
Tonercartridges
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorHP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 62293
Deze statistiek is gebaseerd op de 93612 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 91509 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 28 sep 2020 07:14:39
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Garantieverklaring: Dit HP product is gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten. De garantie geldt niet voor (a) tonersupplies die zijn nagevuld of geopend of (b) problemen die het gevolg zijn van verkeerd gebruik, onjuist bewaren of gebruik buiten de omgevingsspecificaties van de printer of (c) tonersupplies die meer slijtage vertonen dan bij normaal gebruik optreedt. Om de garantieservice te verkrijgen, retourneert u het product (met een beschrijving van het probleem en printvoorbeelden) naar de plaats van aankoop of neemt u contact op met HP customer support. HP zal naar eigen inzicht defecte producten vervangen of de aanschafprijs crediteren. IN ZOVERRE TOEGESTAAN ONDER DE PLAATSELIJKE WETGEVING, IS DE BOVENSTAANDE GARANTIE DE ENIGE DIE HP BIEDT EN GELDT GEEN ENKELE ANDERE GARANTIE OF VOORWAARDE, NOCH MONDELING, NOCH IN GESCHRIFTE, NOCH EXPLICIET, NOCH IMPLICIET. HP BIEDT MET NAME GEEN IMPLICIETE GARANTIES MET BETREKKING TOT VERKOOPBAARHEID, KWALITEIT EN GESCHIKTHEID VOOR BEPAALDE DOELEINDEN. IN ZOVERRE TOEGESTAAN ONDER DE PLAATSELIJKE WETGEVING ZIJN HP OF HAAR TOELEVERANCIERS IN GEEN GEVAL AANSPRAKELIJK VOOR ENIGE VORM VAN DIRECTE OF INDIRECTE, BIJZONDERE, INCIDENTELE OF ANDERE SCHADE VAN WELKE AARD DAN OOK (MET INBEGRIP VAN GEDERFDE WINST OF VERLIES VAN GEGEVENS), OP GROND VAN CONTRACT, ONRECHT OF ANDERSZINS. NAAST DE IN DIT DOCUMENT GEGEVEN GARANTIEVOORWAARDEN, BLIJVEN DE WETTELIJK VASTGELEGDE RECHTEN DIE VAN TOEPASSING ZIJN OP DE VERKOOP VAN DIT PRODUCT AAN U ONVERKORT GEHANDHAAFD.
Lange productnaam HP 09X Black Origineel Zwart 1 stuk(s) :
De korte redactionele beschrijving van HP 09X Black Origineel Zwart 1 stuk(s)

LaserJet C3909X zwarte printcartridge met microfine toner, 17.100 pagina's
Meer>>>
HP 09X Black Origineel Zwart 1 stuk(s):
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP 09X Black Origineel Zwart 1 stuk(s).

Gebruikers thuis of op kantoor die een professionele laserkwaliteit wensen.

Korte samenvatting HP 09X Black Origineel Zwart 1 stuk(s):
Deze korte samenvatting van de HP 09X Black Origineel Zwart 1 stuk(s)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

HP 09X Black, 17100 pagina's, Zwart, 1 stuk(s)

Lange samenvatting HP 09X Black Origineel Zwart 1 stuk(s):
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP 09X Black Origineel Zwart 1 stuk(s), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

HP 09X Black. Zwarte toner paginaopbrengst: 17100 pagina's, Printkleuren: Zwart, Aantal per verpakking: 1 stuk(s)

Kenmerken
Printtechnologie *
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Laserprinten
Compatibiliteit *
Systemen waarmee het product samenwerkt.
HP LaserJet 4200, 4200L, 5Si, 5si, 8000
Aantal per verpakking *
1 stuk(s)
Zwarte toner paginaopbrengst *
17100 pagina's
Soort *
Characteristics of the device.
Origineel
Printkleuren *
The colours that can be produced by the printer.
Zwart
HP-segment
Bedrijf
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
10 - 32,5 °C
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
15 - 90 procent
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-20 - 40 °C
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 90 procent
Gewicht en omvang
Breedte verpakking
The distance from one side of the packaging to the other.
468 mm
Diepte verpakking
The distance from the front to the back of the packaging.
194,1 mm
Hoogte verpakking
The distance from the top to the bottom of the packaging.
295 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
3,99 kg
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Imation

Imation 27296 tonercartridge Zwart
(show image)
27296 27296 0,00
(excl. VAT)
0 (incl. VAT)
V7 V709X tonercartridge Zwart V7 V709X tonercartridge Zwart
(show image)
V709X V709X 0,00
(excl. VAT)
0 (incl. VAT)
Land Distributeur
United Kingdom 3 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
Deutschland 2 distributor(s)
Czech Republic 1 distributor(s)
United Arab Emirates 2 distributor(s)
X