Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Clear Film 174 gsm-610 mm x 22.9 m (24 in x 75 ft)

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Clear Film 174 gsm-610 mm x 22.9 m (24 in x 75 ft)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C3876A
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0088698076897 show
Categorie Afdrukfilms
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorHP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 222735
Deze statistiek is gebaseerd op de 93539 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 91439 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 05 Aug 2020 21:15:02
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Garantie: HP grootformaat printermedia zijn vrij van materiaal- en fabricagefouten. Garantie-informatie is beschikbaar op http:///go/HPMediaWarranties. Neem contact op met HP customer support om aanspraak te maken op de garantieservice.
Garantie: HP garandeert u, de eindgebruiker, dat HP grootformaat printermedia vrij zijn van materiaal- en fabricagefouten. Als HP gedurende de garantieperiode van dergelijke defecten in kennis wordt gesteld, zal HP naar eigen inzicht producten die defect blijken vervangen door dezelfde of vergelijkbare producten of de aanschafprijs crediteren. Neem contact op met HP customer support om aanspraak te maken op de garantieservice. IN ZOVERRE TOEGESTAAN ONDER DE PLAATSELIJKE WETGEVING, IS DE BOVENSTAANDE GARANTIE DE ENIGE DIE HP BIEDT EN GELDT GEEN ENKELE ANDERE GARANTIE OF VOORWAARDE, NOCH MONDELING, NOCH IN GESCHRIFTE, NOCH EXPLICIET, NOCH IMPLICIET. HP BIEDT MET NAME GEEN IMPLICIETE GARANTIES MET BETREKKING TOT VERKOOPBAARHEID, KWALITEIT EN GESCHIKTHEID VOOR BEPAALDE DOELEINDEN. IN ZOVERRE TOEGESTAAN ONDER DE PLAATSELIJKE WETGEVING ZIJN HP OF HAAR TOELEVERANCIERS IN GEEN GEVAL AANSPRAKELIJK VOOR ENIGE VORM VAN DIRECTE, BIJZONDERE, INCIDENTELE OF GEVOLGSCHADE (MET INBEGRIP VAN WINSTDERVING OF VERLIES VAN GEGEVENS), OF ANDERE SCHADE VAN WELKE AARD DAN OOK OP GROND VAN CONTRACT, ONRECHT OF ANDERSZINS. VOOR ZOVER TOEGESTAAN ONDER DE LOKALE WETGEVING, ZIJN DE RECHTSMIDDELEN IN DEZE GARANTIEVERKLARING DE ENIGE EN EXCLUSIEVE RECHTSMIDDELEN DIE U TER BESCHIKKING STAAN. NAAST DE IN DIT DOCUMENT GENOEMDE GARANTIEVOORWAARDEN BLIJVEN DE WETTELIJK VASTGELEGDE RECHTEN DIE VAN TOEPASSING ZIJN OP DE VERKOOP VAN DIT PRODUCT AAN U ONVERKORT GEHANDHAAFD.
Lange productnaam HP Clear Film 174 gsm-610 mm x 22.9 m (24 in x 75 ft) :
De korte redactionele beschrijving van HP Clear Film 174 gsm-610 mm x 22.9 m (24 in x 75 ft)

HP Heldere film, 174 gr/m², 610 mm x 22,9 m
Meer>>>
HP Clear Film 174 gsm-610 mm x 22.9 m (24 in x 75 ft):
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Clear Film 174 gsm-610 mm x 22.9 m (24 in x 75 ft).

Met deze optisch heldere, recyclebare[1] film houdt u uw projecten op koers en geeft u uw werk een professionele uitstraling. U kunt meerdere overlay's en transparanten produceren met een uitstekende lijnkwaliteit en consistente, levendige kleuren.

Deze film van professionele kwaliteit helpt u de beste resultaten te bereiken. U produceert scherpe lijnen en consistente, levendige kleuren met een film die bestand is tegen doorlopen en een uitstekende inkthechting heeft die voorkomt dat de inkt afgeeft of doordruktHaal de deadlines voor uw projecten. Met deze optisch heldere film, die compatibel is met een groot aantal HP Designjet printers die werken met originele HP inkt op kleurstof- en pigmentbasis, bent u print na print, rol na rol verzekerd van een hoge, consistente weergavekwaliteit.Help de milieudoelstellingen van uw bedrijf en uw klanten te halen. HP Heldere film maakt deel uit van het retourprogramma voor HP grootformaat printermedia[1], een handig, kosteloos retour- en recyclingprogramma.

Korte samenvatting HP Clear Film 174 gsm-610 mm x 22.9 m (24 in x 75 ft):
Deze korte samenvatting van de HP Clear Film 174 gsm-610 mm x 22.9 m (24 in x 75 ft)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

HP Clear Film 174 gsm-610 mm x 22.9 m (24 in x 75 ft), Mat, 80 procent, 1 jaar, Verenigde Staten, 15 - 35 °C, 15 - 30 °C

Lange samenvatting HP Clear Film 174 gsm-610 mm x 22.9 m (24 in x 75 ft):
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Clear Film 174 gsm-610 mm x 22.9 m (24 in x 75 ft), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

HP Clear Film 174 gsm-610 mm x 22.9 m (24 in x 75 ft). Type finish: Mat, Ondoorzichtigheid: 80 procent, Bewaartijd vóór gebruik: 1 jaar. Gewicht: 2,94 kg, Afmetingen (BxDxH): 106 x 106 x 635 mm. Afmetingen verpakking (BxDxH): 635 x 106 x 106 mm, Gewicht verpakking: 2,94 kg. Aantal per pallet: 99 stuk(s), Gewicht pallet: 351,5 kg. Afmetingen verpakking (B x D x H): 635 x 106,7 x 106,7 mm (25 x 4.2 x 4.2")

Kenmerken
Type finish
Het soort finish van een product, zoals mat of glanzend.
Mat
Ondoorzichtigheid
Ability of the media to block light transmission through the media
80 procent
Bewaartijd vóór gebruik
Length of time (duration) a media product may be stored before use
1 jaar
Land van herkomst
Country where the device is made.
Verenigde Staten
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
15 - 35 °C
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
15 - 30 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 70 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
2,94 kg
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
106 x 106 x 635 mm
Verpakking
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
635 x 106 x 106 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
2,94 kg
Verpakking
Afmetingen verpakking (B x D x H)
635 x 106,7 x 106,7 mm (25 x 4.2 x 4.2")
Technische details
Soepelheid
Degree of absence of surface irregularites; expressed in sheffield units
5 SU
Aantal per doos
number of sheets or media per single package
1 stuk(s)
Retail-only vlag
No
Droogtijd printermedia
Amount of time it takes ink to be dry to the touch on the surface of the media
9 min.
Laminering printermedia
Indicates a need for media lamination to provide waterfastness
pressure-sensitive films
Watervastheid printermedia
Lamination required
Glansniveau printermedia
Matte
Logistieke gegevens
Afmetingen pallet (B x D x H)
Afmetingen van een pallet (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
787,4 x 1016 x 1219,2 mm
Aantal per pallet
Aantal stuks van het product per pallet. Als er meer dan één stuks in een verpakking zit, is dit het aantal stuks (niet het aantal verpakkingen) per pallet.
99 stuk(s)
Afmetingen pallet (B x D x H) (imperiaal)
787,4 x 1016 x 1219,2 mm (31 x 40 x 48")
Gewicht pallet
351,5 kg
Land Distributeur
Nederland 3 distributor(s)
Portugal 1 distributor(s)
España 2 distributor(s)
France 2 distributor(s)
Magyarország 2 distributor(s)
Italia 1 distributor(s)
Sverige 2 distributor(s)
United Kingdom 6 distributor(s)
Polska 1 distributor(s)
Deutschland 4 distributor(s)
Österreich 1 distributor(s)
Czech Republic 1 distributor(s)
Danmark 2 distributor(s)
Belgium 1 distributor(s)
Norway 1 distributor(s)
Switzerland 1 distributor(s)
United States 1 distributor(s)
Suomi 1 distributor(s)
Australia 2 distributor(s)