Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP C3861A grootformaatmedia 45,7 m Mat

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
C3861A
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C3861A
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0088698076743
Categorie
Large format media include billboard posters and large outdoor screens.
Grootformaatmedia
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorHP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 42163
Deze statistiek is gebaseerd op de 93634 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 91523 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 01 okt 2020 02:28:35
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Alle HP grootformaat printermedia worden gegarandeerd tegen fabricagefouten en ­gebreken. Bij correct gebruik zijn de media bestand tegen vastlopen in de printer. Gebruikers die niet tevreden zijn over HP printermedia, kunnen contact opnemen met hun HP reseller.
Lange productnaam HP C3861A grootformaatmedia 45,7 m Mat :
De korte redactionele beschrijving van HP C3861A grootformaatmedia 45,7 m Mat

C3861A - 914mm x 45.7m, 70 g/m2, Matte
Meer>>>
HP C3861A grootformaatmedia 45,7 m Mat:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP C3861A grootformaatmedia 45,7 m Mat.

HP Vellum papier, 36-inch rol, 914 mm breed, 84 µm, 75 gr/m2, 45 m

100% katoen dat scherpe lijnen in zwart en kleur en egaalzwarte vlakken produceert. Gemakkelijk te verwerken en duurzaam door een mediagewicht van 75 g/m².

Korte samenvatting HP C3861A grootformaatmedia 45,7 m Mat:
Deze korte samenvatting van de HP C3861A grootformaatmedia 45,7 m Mat-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

HP C3861A, 45,7 m, 10,9 cm (4.3"), Mat, 70 g/m²

Lange samenvatting HP C3861A grootformaatmedia 45,7 m Mat:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP C3861A grootformaatmedia 45,7 m Mat, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

HP C3861A. Rollengte: 45,7 m, Maat: 10,9 cm (4.3"), Type finish: Mat, Gewicht printermedia: 70 g/m²

Kenmerken
Rollengte
45,7 m
Maat
Physical dimension.
10,9 cm (4.3")
Gewicht printermedia
The weight of the media (e.g. sheet of paper) which you print on.
70 g/m²
Type finish
Het soort finish van een product, zoals mat of glanzend.
Mat
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
15 - 35 °C
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
59 - 86 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Eisen aan de omgeving
Bedrijfstemperatuur, bereik
59 - 95 °F
Gewicht en omvang
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
106 x 939 x 106 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
3,57 kg
Verpakking
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
106 x 106 x 939 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
3,57 kg
Overige specificaties
Ondersteunde gewicht(en) media
9,07 kg (20 lbs)
Land Distributeur
Portugal 1 distributor(s)