Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP 845 Tri-color Cyaan, Magenta, Geel inktcartridge

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
845 Tri-color
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C3845A
Categorie
Inktcartridges voor inkjet printers.
inktcartridges
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 23 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 27945
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 23-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 21 aug 2017 21:44:33
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: everklaring: HP producten zijn, bij normaal gebruik volgens de specificaties, gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten tot de op het product aangegeven datum. Degeldt niet voor lege cartridges of cartridges die op enige manier gewijzigd zijn. Raadpleeg voor complete garantiegegevens uw dealer of de HP website: www.hp.com/support/inkjet_warranty. Mogelijk hebt u naast devan de fabrikant nog andere wettelijke rechten of aanspraakmogelijkheden jegens de leverancier.
Lange productnaam HP 845 Tri-color Cyaan, Magenta, Geel inktcartridge :
De korte redactionele beschrijving van HP 845 Tri-color Cyaan, Magenta, Geel inktcartridge

845 Tri-color Photosmart Photo Inkjet Print Cartridge
Meer>>>

HP 845 Tri-color Cyaan, Magenta, Geel inktcartridge:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP 845 Tri-color Cyaan, Magenta, Geel inktcartridge.
De HP Nr. 845 Photosmart fotocartridge is ideaal voor thuisgebruikers die foto's willen printen. De HP Nr. 845 Photosmart fotocartridge vormt een innovatieve component van het HP Photosmart systeem. De cartridge produceert fotoprints van consistente, professionele kwaliteit.
Korte samenvatting HP 845 Tri-color Cyaan, Magenta, Geel inktcartridge:
Deze korte samenvatting van de HP 845 Tri-color Cyaan, Magenta, Geel inktcartridge-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP 845 Tri-color, Cyaan, Magenta, Geel, Inkjet
Lange samenvatting HP 845 Tri-color Cyaan, Magenta, Geel inktcartridge :

HP 845 Tri-color. Printkleuren: Cyaan, Magenta, Geel, Printtechnologie: Inkjet

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP 845 Tri-color Cyaan, Magenta, Geel inktcartridge, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Printkleuren *
The colours that can be produced by the printer.
Cyaan, Magenta, Geel
Kenmerken
Aantal
The number of products there are.
1
Printtechnologie
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Inkjet
Land Distributor
United Kingdom 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
X