Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP 844 Tri-color Origineel Cyaan, Magenta, Geel 1 stuk(s)

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
844 Tri-color
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C3844A
Categorie
Inktcartridges voor inkjet printers.
Inktcartridges
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorHP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 32102
Deze statistiek is gebaseerd op de 93539 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 91439 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 22 jan 2019 16:08:05
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: everklaring: HP producten zijn, bij normaal gebruik volgens de specificaties, gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten tot de op het product aangegeven datum. Degeldt niet voor lege cartridges of cartridges die op enige manier gewijzigd zijn. Raadpleeg voor complete garantiegegevens uw dealer of de HP website: www.hp.com/support/inkjet_warranty. Mogelijk hebt u naast devan de fabrikant nog andere wettelijke rechten of aanspraakmogelijkheden jegens de leverancier.
Lange productnaam HP 844 Tri-color Origineel Cyaan, Magenta, Geel 1 stuk(s) :
De korte redactionele beschrijving van HP 844 Tri-color Origineel Cyaan, Magenta, Geel 1 stuk(s)

844 Photosmart Photo Inkjet Print Cartridge
Meer>>>
HP 844 Tri-color Origineel Cyaan, Magenta, Geel 1 stuk(s):
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP 844 Tri-color Origineel Cyaan, Magenta, Geel 1 stuk(s).

De HP Nr. 844 Photosmart fotocartridge is ideaal voor thuisgebruikers die foto's willen printen. De HP Nr. 844 Photosmart fotocartridge vormt een innovatieve component van het HP Photosmart systeem. De cartridge produceert fotoprints van consistente, professionele kwaliteit.

Korte samenvatting HP 844 Tri-color Origineel Cyaan, Magenta, Geel 1 stuk(s):
Deze korte samenvatting van de HP 844 Tri-color Origineel Cyaan, Magenta, Geel 1 stuk(s)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

HP 844 Tri-color, Origineel, Inkt op pigmentbasis, Cyaan, Magenta, Geel, 1 stuk(s), Inkjetprinten

Lange samenvatting HP 844 Tri-color Origineel Cyaan, Magenta, Geel 1 stuk(s):
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP 844 Tri-color Origineel Cyaan, Magenta, Geel 1 stuk(s), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

HP 844 Tri-color. Soort: Origineel, Inkttype: Inkt op pigmentbasis, Printkleuren: Cyaan, Magenta, Geel

Kenmerken
Printtechnologie
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Inkjetprinten
Aantal per verpakking *
1 stuk(s)
Kenmerken
Soort *
Characteristics of the device.
Origineel
Inkttype *
Inkt op pigmentbasis
Printkleuren *
The colours that can be produced by the printer.
Cyaan, Magenta, Geel
Land Distributeur
Danmark 1 distributor(s)
Deutschland 1 distributor(s)