Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP C1821A A4 (210×297 mm) Wit papier voor inkjetprinter

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
C1821A
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C1821A
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0088698115800
Categorie
Speciaal papier voor inkjetprinters, vaak voorzien van een speciale laag die er bijvoorbeeld voor zorgt dat de inkt sneller droogt en/of prints er langer goed uitzien.
Printerpapier
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 54939
Deze statistiek is gebaseerd op de 77653 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 75855 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 18 mrt 2018 05:15:18
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Voor dit product geldt een wereldwijde garantie plus service en support van HP Customer Care. Als u niet volledig tevreden bent, kijk dan op de HP website http://www.hp.com/support voor informatie over services en support van HP, of ga voor garantie naar uw leverancier. Dit vertegenwoordigt geen inbreuk op uw wettelijk vastgelegde rechten.
Lange productnaam HP C1821A A4 (210×297 mm) Wit papier voor inkjetprinter :
De korte redactionele beschrijving van HP C1821A A4 (210×297 mm) Wit papier voor inkjetprinter

HP Bannerpapier
Meer>>>
HP C1821A A4 (210×297 mm) Wit papier voor inkjetprinter:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP C1821A A4 (210×297 mm) Wit papier voor inkjetprinter.

HP Bannerpapier is ideaal voor thuisgebruikers en kleinzakelijke gebruikers die hun eigen banners willen maken. Geperforeerd, zodat u banners gemakkelijk kunt inkorten. Droogt zo snel dat u de banners direct kunt ophangen. Helderwit papier voor banners die om aandacht schreeuwen. Probleemloos te gebruiken ­– laden en direct printen. Vijf stapels van 20 z-gevouwen vellen – totaal 100 vel.HP Bannerpapier, 90 gr/m², A4, 100 vel (5 banners van 20 vel)HP Bannerpapier is ideaal voor thuisgebruikers en kleinzakelijke gebruikers die hun eigen banners willen maken. Geperforeerd, zodat u banners gemakkelijk kunt inkorten. Droogt zo snel dat u de banners direct kunt ophangen.HP Bannerpapier is ideaal voor thuisgebruikers en kleinzakelijke gebruikers die hun eigen banners willen maken. Geperforeerd, zodat u banners gemakkelijk kunt inkorten. Droogt zo snel dat u de banners direct kunt ophangen.HP Bannerpapier, 90 gr/m², A4, 100 vel (5 banners van 20 vel)

Korte samenvatting HP C1821A A4 (210×297 mm) Wit papier voor inkjetprinter:
Deze korte samenvatting van de HP C1821A A4 (210×297 mm) Wit papier voor inkjetprinter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

HP C1821A

Lange samenvatting HP C1821A A4 (210×297 mm) Wit papier voor inkjetprinter:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP C1821A A4 (210×297 mm) Wit papier voor inkjetprinter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

HP C1821A

Kenmerken
Papier afmeting *
The size of the paper e.g. A4, A3.
A4 (210×297 mm)
Aanbevolen gebruik *
What the product should be used for, and how it should be used (e.g. ambient temperature).
Universeel
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Wit
Media gewicht *
The weight of the media used with this product.
90 g/m²
Inhoud van de verpakking
Vellen per pak *
The number of sheets of paper etc. in each pack.
100 vel
Gewicht en omvang
Breedte verpakking
The distance from one side of the packaging to the other.
220 mm
Diepte verpakking
The distance from the front to the back of the packaging.
25 mm
Hoogte verpakking
The distance from the top to the bottom of the packaging.
310 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
700 g
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
15 - 35 °C
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
5 - 35 °C
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 90 procent
Land Distributor
Danmark 1 distributor(s)
Customer service details