Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP OV omniback 4.x NDMP server backup, LTU

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
OV omniback 4.x NDMP server backup, LTU
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
B7022AA
Categorie
Software voor het beheren van al uw opgeslagmedia en opgeslagen data.
opslagsoftware
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 8681
Deze statistiek is gebaseerd op de 74624 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 72898 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:14:06
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: HP garandeert slechts dat de softwaremedia vrij zijn van fysieke defecten gedurende een periode van negentig (90) dagen na levering.
Meer>>>

HP OV omniback 4.x NDMP server backup, LTU:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP OV omniback 4.x NDMP server backup, LTU.
HP OpenView Storage Data Protector biedt enterprise-gegevensbescherming die routinetaken automatiseert en recovery na elke potentiële storing waarborgt. Deze oplossing is uit te breiden van één server tot de gehele onderneming.
Korte samenvatting HP OV omniback 4.x NDMP server backup, LTU:
Deze korte samenvatting van de HP OV omniback 4.x NDMP server backup, LTU-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP OV omniback 4.x NDMP server backup, LTU
Lange samenvatting HP OV omniback 4.x NDMP server backup, LTU :

HP OV omniback 4.x NDMP server backup, LTU

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP OV omniback 4.x NDMP server backup, LTU, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

X