Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Compaq dc7600 P4 531 HT 2x256M/40G Multibay CD LAN WXP Pro Ultra Slim Desktop PC

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Compaq dc7600 P4 531 HT 2x256M/40G Multibay CD LAN WXP Pro Ultra Slim Desktop PC
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
AF856AW#ABH
Categorie
PC\'s ofwel Personal Computers zijn computers voor persoonlijk gebruik. Ze bestaan altijd uit de volgende onderdelen:\
- Een processor (CPU), dit onderdeel doet het rekenwerk en bepaalt voor een groot gedeelte de prestaties van uw computer.\
- Werkgeheugen (RAM), dit is zeer snel geheugen waarin tijdelijk gegevens worden opgeslagen die door de processor bewerkt worden.\
- Moederbord, dit verbindt alle onderdelen van uw computer met elkaar, vaak zijn hier ook nog een geluidkaart, die maakt dat uw computer geluid kan afspelen, een netwerkkaart, die het mogelijk maakt uw computer op een netwerk aan te sluiten en nog andere onderdelen in geïntegreerd.\
- Videokaart, dit onderdeel maakt het beeld van uw computer en is dan ook bepalend voor de grafische prestaties van uw computer. Op micro-atx moederborden is de videokaart vaak geïntegreerd. Geïntegreerde videokaarten zijn meestal niet erg geschikt om spellen mee te spelen, maar voor bijvoorbeeld het kijken van een film zijn ze prima geschikt.\
- Harde schijf,
PC's/werkstations show
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 22 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 12716
Deze statistiek is gebaseerd op de 76048 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 22-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 74315 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:31:06
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
HP Compaq 7000 Series Ultra-slim Desktop Integrated Work Center Stand (0,1MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Garantie: Standaard garantieverklaring: Ondersteund door HP Services met een 3-3-3 standaardgarantie. Voorwaarden variëren per land. Bepaalde beperkingen en uitsluitingen zijn van toepassing.
Meer>>>
HP Compaq dc7600 P4 531 HT 2x256M/40G Multibay CD LAN WXP Pro Ultra Slim Desktop PC:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Compaq dc7600 P4 531 HT 2x256M/40G Multibay CD LAN WXP Pro Ultra Slim Desktop PC.

De kleinste behuizing met PCI-slot, Desktop Access Center en geïntegreerd Work Center – ideaal voor omgevingen met beperkte ruimte.

ABH - Netherlands - Dutch localization

Korte samenvatting HP Compaq dc7600 P4 531 HT 2x256M/40G Multibay CD LAN WXP Pro Ultra Slim Desktop PC:
Deze korte samenvatting van de HP Compaq dc7600 P4 531 HT 2x256M/40G Multibay CD LAN WXP Pro Ultra Slim Desktop PC-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

HP Compaq dc7600 P4 531 HT 2x256M/40G Multibay CD LAN WXP Pro Ultra Slim Desktop PC

Lange samenvatting HP Compaq dc7600 P4 531 HT 2x256M/40G Multibay CD LAN WXP Pro Ultra Slim Desktop PC:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Compaq dc7600 P4 531 HT 2x256M/40G Multibay CD LAN WXP Pro Ultra Slim Desktop PC, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

HP Compaq dc7600 P4 531 HT 2x256M/40G Multibay CD LAN WXP Pro Ultra Slim Desktop PC

Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2014-08-23
Testseek heeft 1 proffesionele recensie voor HP Compaq dc7600 P4 531 HT 2x256M/40G Multibay CD LAN WXP Pro Ultra Slim Desktop PC gevonden maar er is geen score hieraan gegeven. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
0%
X