Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Hewlett Packard Enterprise CAT5 RJ45-D89 DTE Male 1 Pack Serial Adapter netwerkkabel

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Hewlett Packard Enterprise
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
CAT5 RJ45-D89 DTE Male 1 Pack Serial Adapter
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
AF105A
Categorie
Ieder netwerk maakt gebruik van zijn eigen soort kabels. Het meest gebruikte netwerk voor thuis- kantoorgebruik is Ethernet. Voor modern Ethernet heeft u minimaal categorie 5 kabels nodig. Ethernetkabels zijn verkrijgbaar in twee soorten: gewoon en cross-linked. Voor het direct aansluiten van twee computers op elkaar heeft u een cross-linked kabel nodig, voor het aansluiten van een computer op een switch of router heeft u een gewone kabel nodig. Voor de meeste nieuwere Ethernet-apparatuur maakt het niet langer uit of u gewone of cross-linked kabels gebruikt omdat deze apparaten automatisch het type detecteren en hun instellingen hierop aanpassen.
netwerkkabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door Hewlett Packard Enterprise
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Hewlett Packard Enterprise: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 11 feb 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 32754
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 11-02-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 01 nov 2012 13:03:51
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Hewlett Packard Enterprise CAT5 RJ45-D89 DTE Male 1 Pack Serial Adapter netwerkkabel :
De korte redactionele beschrijving van Hewlett Packard Enterprise CAT5 RJ45-D89 DTE Male 1 Pack Serial Adapter netwerkkabel

HP CAT5 RJ45-D89 DTE Male 1 Pack Serial Adapter
Meer>>>
Korte samenvatting Hewlett Packard Enterprise CAT5 RJ45-D89 DTE Male 1 Pack Serial Adapter netwerkkabel:
Deze korte samenvatting van de Hewlett Packard Enterprise CAT5 RJ45-D89 DTE Male 1 Pack Serial Adapter netwerkkabel-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Hewlett Packard Enterprise CAT5 RJ45-D89 DTE Male 1 Pack Serial Adapter
Lange samenvatting Hewlett Packard Enterprise CAT5 RJ45-D89 DTE Male 1 Pack Serial Adapter netwerkkabel :

Hewlett Packard Enterprise CAT5 RJ45-D89 DTE Male 1 Pack Serial Adapter

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Hewlett Packard Enterprise CAT5 RJ45-D89 DTE Male 1 Pack Serial Adapter netwerkkabel, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Hewlett Packard Enterprise

Hewlett Packard Enterprise 48 Port Serial Console Server netwerkkabel
(show image)
AF102A 48 Port Serial Console Server EUR 3645,83
(excl. VAT)
EUR 4192,71 (incl. VAT)
Land Distributor
Italia 1 distributor(s)