Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Unix workstation j6750 875 MHz PA-RISC 8700+ CPU en LSF software 4 Gb RAM Ultra 2

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Unix workstation j6750 875 MHz PA-RISC 8700+ CPU en LSF software 4 Gb RAM Ultra 2
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
A9641A
Categorie
PC\'s ofwel Personal Computers zijn computers voor persoonlijk gebruik. Ze bestaan altijd uit de volgende onderdelen:\
- Een processor (CPU), dit onderdeel doet het rekenwerk en bepaalt voor een groot gedeelte de prestaties van uw computer.\
- Werkgeheugen (RAM), dit is zeer snel geheugen waarin tijdelijk gegevens worden opgeslagen die door de processor bewerkt worden.\
- Moederbord, dit verbindt alle onderdelen van uw computer met elkaar, vaak zijn hier ook nog een geluidkaart, die maakt dat uw computer geluid kan afspelen, een netwerkkaart, die het mogelijk maakt uw computer op een netwerk aan te sluiten en nog andere onderdelen in geïntegreerd.\
- Videokaart, dit onderdeel maakt het beeld van uw computer en is dan ook bepalend voor de grafische prestaties van uw computer. Op micro-atx moederborden is de videokaart vaak geïntegreerd. Geïntegreerde videokaarten zijn meestal niet erg geschikt om spellen mee te spelen, maar voor bijvoorbeeld het kijken van een film zijn ze prima geschikt.\
- Harde schijf,
PC's/werkstations show
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 28362
Deze statistiek is gebaseerd op de 75537 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73809 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:18:55
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Eén jaar inclusief één jaar garantie op onderdelen en arbeid. Voor alle workstations die na 1 januari 2002 zijn verkocht
Lange productnaam HP Unix workstation j6750 875 MHz PA-RISC 8700+ CPU en LSF software 4 Gb RAM Ultra 2 :
De korte redactionele beschrijving van HP Unix workstation j6750 875 MHz PA-RISC 8700+ CPU en LSF software 4 Gb RAM Ultra 2

HP Unix j6750 Workstation
Meer>>>

HP Unix workstation j6750 875 MHz PA-RISC 8700+ CPU en LSF software 4 Gb RAM Ultra 2:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Unix workstation j6750 875 MHz PA-RISC 8700+ CPU en LSF software 4 Gb RAM Ultra 2.
Ultieme prestaties voor de ingewikkeldste ontwerpen en simulaties – dit workstation met twee processoren levert de kracht en de capaciteit om de toekomst uit te vinden.De HP Workstation j6750 is een flexibel UNIX workstation met een hoge geheugencapaciteit en twee 875-MHz PA-8700+ processoren dat uitzonderlijke prestaties biedt bij verwerking van zeer grote ontwerpbestanden, de noodzakelijke berekeningstijd reduceert en een snellere marktintroductie mogelijk maakt. Of de HP j6750 nu in een optimale bureauconfiguratie voor uw kantooromgeving of in een rackoplossing wordt gebruikt, de prestaties en betrouwbaarheid zullen zelfs de meest veeleisende gebruikers tevreden stellen. Wanneer u voldoende capaciteit nodig hebt voor uw allernieuwste ontwerpen en simulaties, plus ruimte voor de nog grotere werklast van morgen, dan is de HP Workstation j6750 de juiste keuze.De HP Workstation j6750 is een flexibel UNIX workstation met veel geheugen en twee 875-MHz PA-8700+ processoren.Beproefde, stabiele en betrouwbare UNIX-systemen voor hogere prestaties, uitstekende schaalbaarheid en een betere bescherming van de investering.
Korte samenvatting HP Unix workstation j6750 875 MHz PA-RISC 8700+ CPU en LSF software 4 Gb RAM Ultra 2:
Deze korte samenvatting van de HP Unix workstation j6750 875 MHz PA-RISC 8700+ CPU en LSF software 4 Gb RAM Ultra 2-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Unix workstation j6750 875 MHz PA-RISC 8700+ CPU en LSF software 4 Gb RAM Ultra 2
Lange samenvatting HP Unix workstation j6750 875 MHz PA-RISC 8700+ CPU en LSF software 4 Gb RAM Ultra 2 :

HP Unix workstation j6750 875 MHz PA-RISC 8700+ CPU en LSF software 4 Gb RAM Ultra 2

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Unix workstation j6750 875 MHz PA-RISC 8700+ CPU en LSF software 4 Gb RAM Ultra 2, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
X