Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP StorageWorks XP1024 73 GB 15K FCAG upgrd

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
StorageWorks XP1024 73 GB 15K FCAG upgrd
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
A7931U
Categorie
Op een harde schijf kan veel informatie opgeslagen worden. Harde schijven zijn zeer snel in verhouding tot andere opslagapparaten en worden daarom het meest gebruikt in computers. Als u een harde schijf gaat kopen zijn er drie dingen waar u op moet letten: - De aansluiting, deze bepaalt voor een groot deel de snelheid waarmee data gelezen en geschreven kan worden van de schijf en bovendien of de schijf compatibel is met uw overige apparatuur. - De rotatiesnelheid, dit is de andere bepalende factor voor de snelheid van uw schijf, vooral ook voor de snelheid waarmee bestanden gevonden kunnen worden. - En als laatste natuurlijk de hoeveelheid opslagruimte, dus hoeveel gegevens er nu daadwerkelijk op uw schijf passen.
Interne harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt doorHP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorHP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 16798
Deze statistiek is gebaseerd op de 96359 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 94187 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 Apr 2019 04:27:57
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam HP StorageWorks XP1024 73 GB 15K FCAG upgrd :
De korte redactionele beschrijving van HP StorageWorks XP1024 73 GB 15K FCAG upgrd

HP StorageWorks XP1024 73 GB 15K RPM and FC Array Group Upgrade
Meer>>>
Korte samenvatting HP StorageWorks XP1024 73 GB 15K FCAG upgrd:
Deze korte samenvatting van de HP StorageWorks XP1024 73 GB 15K FCAG upgrd-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

HP StorageWorks XP1024 73 GB 15K FCAG upgrd

Lange samenvatting HP StorageWorks XP1024 73 GB 15K FCAG upgrd:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP StorageWorks XP1024 73 GB 15K FCAG upgrd, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

HP StorageWorks XP1024 73 GB 15K FCAG upgrd

Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
HP XP1024 300GB 10k Upgr Array Group HP XP1024 300GB 10k Upgr Array Group
(show image)
A7933U XP1024 300GB 10k Upgr Array Group 0.00
(excl. VAT)
0 (incl. VAT)