Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP XP1024/128 512 MB Shared Memory Module geheugenmodule

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
XP1024/128 512 MB Shared Memory Module
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
A7921A
Categorie
Het werkgeheugen, ook wel RAM (Random Access Memory) genaamd, is een belangrijk onderdeel van computers, servers en andere elektronica. Dit geheugen is over het algemeen veel sneller dan het permanente geheugen van uw computer en wordt gewist wanneer u de computer uitzet. Een geheugenuitbreiding is vaak een efficiënte en goedkope manier om uw wat oudere computer zo up te graden dat hij weer een tijd mee kan.
Geheugenmodules
Datasheetkwaliteit: alleen logistieke data geïmporteerd
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorHP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 5548
Deze statistiek is gebaseerd op de 96188 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 93975 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 07 Sep 2018 00:04:11
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Meer>>>
HP XP1024/128 512 MB Shared Memory Module geheugenmodule:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP XP1024/128 512 MB Shared Memory Module geheugenmodule.

Whatever your operating system, HP also delivers end-to-end solutions, including a complete array of services, support, and consulting.

Korte samenvatting HP XP1024/128 512 MB Shared Memory Module geheugenmodule:
Deze korte samenvatting van de HP XP1024/128 512 MB Shared Memory Module geheugenmodule-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

HP XP1024/128 512 MB Shared Memory Module

Lange samenvatting HP XP1024/128 512 MB Shared Memory Module geheugenmodule:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP XP1024/128 512 MB Shared Memory Module geheugenmodule, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

HP XP1024/128 512 MB Shared Memory Module

X