Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP workstation x2100 P4 2 GHz 512 Mb/18-Gb SCSI vaste schijf geen graphics 48-speed cd

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
workstation x2100 P4 2 GHz 512 Mb/18-Gb SCSI vaste schijf geen graphics 48-speed cd
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
A7825A
Categorie
PC's ofwel Personal Computers zijn computers voor persoonlijk gebruik. Ze bestaan altijd uit de volgende onderdelen:- Een processor (CPU), dit onderdeel doet het rekenwerk en bepaalt voor een groot gedeelte de prestaties van uw computer.- Werkgeheugen (RAM), dit is zeer snel geheugen waarin tijdelijk gegevens worden opgeslagen die door de processor bewerkt worden.- Moederbord, dit verbindt alle onderdelen van uw computer met elkaar, vaak zijn hier ook nog een geluidkaart, die maakt dat uw computer geluid kan afspelen, een netwerkkaart, die het mogelijk maakt uw computer op een netwerk aan te sluiten en nog andere onderdelen in geïntegreerd.- Videokaart, dit onderdeel maakt het beeld van uw computer en is dan ook bepalend voor de grafische prestaties van uw computer. Op micro-atx moederborden is de videokaart vaak geïntegreerd. Geïntegreerde videokaarten zijn meestal niet erg geschikt om spellen mee te spelen, maar voor bijvoorbeeld het kijken van een film zijn ze prima geschikt.- Harde schijf, dit is het perm
PC's/werkstations
Datasheetkwaliteit: aangemaakt doorHP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorHP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 13507
Deze statistiek is gebaseerd op de 95142 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 92960 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 Apr 2019 03:52:12
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 3 jaar on-site hardwaregarantie, service op de volgende werkdag en een reeks flexibele garantie-opties en Supportpacks.
Lange productnaam HP workstation x2100 P4 2 GHz 512 Mb/18-Gb SCSI vaste schijf geen graphics 48-speed cd :
De korte redactionele beschrijving van HP workstation x2100 P4 2 GHz 512 Mb/18-Gb SCSI vaste schijf geen graphics 48-speed cd

Het HP workstation x2100 combineert de toonaangevende prestaties van de HP x2000 met de nieuwste Intel processortechnologie, die het mogelijk maakt frequenties tot 2,2 GHz en tot twee maal zoveel L2 cache te ondersteunen
Meer>>>
HP workstation x2100 P4 2 GHz 512 Mb/18-Gb SCSI vaste schijf geen graphics 48-speed cd:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP workstation x2100 P4 2 GHz 512 Mb/18-Gb SCSI vaste schijf geen graphics 48-speed cd.

Het HP workstation x2100 combineert de toonaangevende prestaties van de HP x2000 met de nieuwste Intel processortechnologie, die het mogelijk maakt frequenties tot 2,2 GHz en tot twee maal zoveel L2 cache te ondersteunen. Er is een compleet aanbod aan ISV-gecertificeerde professionele 2D en 3D grafische oplossingen. In combinatie met de uitbreidingsmogelijkheden, beheerfuncties en betrouwbaarheid van HP workstations is het resultaat een workstation dat de prestaties, kracht en snelheid biedt waar financiële, technische en creatieve professionals behoefte aan hebben. Het HP workstation x2100 ondersteunt high-performance 15.000-rpm SCSI vaste schijven en is voorzien van het modernste ultraflow warmtebeheer. Bovendien bevat de nieuwe HP x2100 een geïntegreerd LAN, zodat een extra PCI-slot vrij is. Configureer het systeem dat het beste voorziet in uw werkstationbehoeften. HP workstation x2100 biedt u de kracht om in real-time uit te vinden.

Korte samenvatting HP workstation x2100 P4 2 GHz 512 Mb/18-Gb SCSI vaste schijf geen graphics 48-speed cd:
Deze korte samenvatting van de HP workstation x2100 P4 2 GHz 512 Mb/18-Gb SCSI vaste schijf geen graphics 48-speed cd-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

HP workstation x2100 P4 2 GHz 512 Mb/18-Gb SCSI vaste schijf geen graphics 48-speed cd

Lange samenvatting HP workstation x2100 P4 2 GHz 512 Mb/18-Gb SCSI vaste schijf geen graphics 48-speed cd:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP workstation x2100 P4 2 GHz 512 Mb/18-Gb SCSI vaste schijf geen graphics 48-speed cd, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

HP workstation x2100 P4 2 GHz 512 Mb/18-Gb SCSI vaste schijf geen graphics 48-speed cd