Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP StorageWorks 2 Gb PCI-X-to-Fibre Channel Host Bus Adapter netwerkkaart & -adapter

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
StorageWorks 2 Gb PCI-X-to-Fibre Channel Host Bus Adapter
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
A7298A
Categorie
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 12168
Deze statistiek is gebaseerd op de 74981 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73270 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 05 apr 2017 12:40:51
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam HP StorageWorks 2 Gb PCI-X-to-Fibre Channel Host Bus Adapter netwerkkaart & -adapter :
De korte redactionele beschrijving van HP StorageWorks 2 Gb PCI-X-to-Fibre Channel Host Bus Adapter netwerkkaart & -adapter

HP StorageWorks for Microsoft® Windows® Advanced Server and Linux
Meer>>>

HP StorageWorks 2 Gb PCI-X-to-Fibre Channel Host Bus Adapter netwerkkaart & -adapter:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP StorageWorks 2 Gb PCI-X-to-Fibre Channel Host Bus Adapter netwerkkaart & -adapter.
Het HP SAN voorziet gebruikers in grote ondernemingen van flexibele technologie en oplossingen die de beschikbaarheid vergroten en de operationele support verbeteren.In moderne 21ste eeuwse ondernemingen is een beheerbaar, veilig netwerk niet langer optioneel – het is een basisbehoefte voor de infrastructuur van elke organisatie. Elk internet, intranet en extranet loopt het risico op lacunes in de beveiliging. HP ProCurve switches bevatten ingebouwde beveiliging voor veilige e-commerce communicatie overal in het netwerk. Zo kan gevoelige informatie worden beschermd en afgeschermd. En dankzij het strategische HP ProCurve beheer is de administratie van beveiligingsprocedures eenvoudiger dan ooit. Geïntegreerde intelligentie die het netwerk bewaakt, problemen opspoort, automatisch verhelpt wat het kan oplossen en de IT-beheerders informeert over problemen die hun aandacht vereisen, is kenmerkend voor HPs proactieve benadering van netwerken.
Korte samenvatting HP StorageWorks 2 Gb PCI-X-to-Fibre Channel Host Bus Adapter netwerkkaart & -adapter:
Deze korte samenvatting van de HP StorageWorks 2 Gb PCI-X-to-Fibre Channel Host Bus Adapter netwerkkaart & -adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP StorageWorks 2 Gb PCI-X-to-Fibre Channel Host Bus Adapter
Lange samenvatting HP StorageWorks 2 Gb PCI-X-to-Fibre Channel Host Bus Adapter netwerkkaart & -adapter :

HP StorageWorks 2 Gb PCI-X-to-Fibre Channel Host Bus Adapter

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP StorageWorks 2 Gb PCI-X-to-Fibre Channel Host Bus Adapter netwerkkaart & -adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
X