Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP mo 8x 4.8 GB RW 1024 bytes/sector disk

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
mo 8x 4.8 GB RW 1024 bytes/sector disk
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
88143J
Categorie
Beschrijfbare CD's (CD-R) die u afhankelijk van de mogelijkheden van uw CD/DVD brander op verschillende manieren kunt beschrijven. Als u met de maximale snelheid CD's wilt beschrijven, let u er dan op dat de CD's die u koopt de maximale snelheid van uw CD/DVD recorder ondersteunen. Herschrijfbare CD's (CD-RW) zijn een speciaal type CD's, gewone CD-R's zijn slechts éénmaal te beschrijven.
Lege cd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt doorHP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorHP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 32474
Deze statistiek is gebaseerd op de 93555 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 91454 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 21 dec 2015 23:41:39
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Meer>>>
HP mo 8x 4.8 GB RW 1024 bytes/sector disk:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP mo 8x 4.8 GB RW 1024 bytes/sector disk.

HP magneto-optische schijven zijn ontworpen en getest voor optimale compatibiliteit met HP optische opslagsystemen en libraries en andere systemen die voldoen aan ISO/IEC/ANSI-normen.HP Magneto-optische disks zijn ontworpen en getest voor optimale compatibiliteit met HP optische drives en library's en andere drives die voldoen aan de ISO/IEC/ANSI-standaarden.

Korte samenvatting HP mo 8x 4.8 GB RW 1024 bytes/sector disk:
Deze korte samenvatting van de HP mo 8x 4.8 GB RW 1024 bytes/sector disk-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

HP mo 8x 4.8 GB RW 1024 bytes/sector disk

Lange samenvatting HP mo 8x 4.8 GB RW 1024 bytes/sector disk:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP mo 8x 4.8 GB RW 1024 bytes/sector disk, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

HP mo 8x 4.8 GB RW 1024 bytes/sector disk

Land Distributeur
United Kingdom 1 distributor(s)
X