Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP 51648E papier voor inkjetprinter 1 vel Wit

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
51648E
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
51648E
Categorie
Speciaal papier voor inkjetprinters, vaak voorzien van een speciale laag die er bijvoorbeeld voor zorgt dat de inkt sneller droogt en/of prints er langer goed uitzien.
Printerpapier
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorHP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 25415
Deze statistiek is gebaseerd op de 95142 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 92960 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 Apr 2019 03:52:22
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: HP grootformaat printermedia voldoen aan de door HP gepubliceerde specificaties, zijn gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten en lopen niet vast in de printer, mits correct gebruikt. Als u desondanks niet tevreden bent over dit product, kunt u op naar de HP website www.hp.com/go/designjet/supplies gaan, daar 'support' en vervolgens 'HP Product Support Center' kiezen om het HP support center in uw regio te vinden.
Lange productnaam HP 51648E papier voor inkjetprinter 1 vel Wit :
De korte redactionele beschrijving van HP 51648E papier voor inkjetprinter 1 vel Wit

hp inkjet papier, extra zwaar
Meer>>>
HP 51648E papier voor inkjetprinter 1 vel Wit:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP 51648E papier voor inkjetprinter 1 vel Wit.

Dit economische papier voor dagelijks gebruik is speciaal voor de HP Designjet 600 serie ontworpen; het is ideaal voor presentatie-afbeeldingen met een hoge resolutie. Geschikt voor hoge inktdichtheid en intensief gebruik.HP Inkjet papier, extra zwaar is ideaal voor professionele ontwerpers die kleurrijke, duurzame grootformaat kleurenprints nodig hebben. Het superwitte materiaal is uitstekend geschikt voor toepassingen met verzadigde kleuren en een hoge inktdichtheid.HP Inkjet papier, extra zwaar, 36-inch rol, 914 mm breed, 152 µm, 130 gr/m2, 30 mHP Inkjet papier, extra zwaar is ideaal voor professionele ontwerpers die kleurrijke, duurzame grootformaat kleurenprints nodig hebben. Het is bijna 50% zwaarder dan HP Special inkjet papier. Het superwitte materiaal is uitstekend geschikt voor toepassingen met verzadigde kleuren en een hoge inktdichtheid. HP Inkjet papier, extra zwaar is gemakkelijk te lamineren en ideaal voor definitieve tekeningen, kleurenposters en illustraties.HP Inkjet papier, extra zwaar, 36-inch rol, 914 mm breed, 152 µm, 130 gr/m2, 30 m

Korte samenvatting HP 51648E papier voor inkjetprinter 1 vel Wit:
Deze korte samenvatting van de HP 51648E papier voor inkjetprinter 1 vel Wit-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

HP 51648E, 1 vel, Wit, 130 g/m², 939 mm, 106 mm, 106 mm

Lange samenvatting HP 51648E papier voor inkjetprinter 1 vel Wit:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP 51648E papier voor inkjetprinter 1 vel Wit, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

HP 51648E. Vellen per pak: 1 vel, Kleur van het product: Wit, Media gewicht: 130 g/m². Breedte verpakking: 939 mm, Diepte verpakking: 106 mm, Hoogte verpakking: 106 mm. Maximum rollengte: 30 m

Kenmerken
Vellen per pak *
The number of sheets of paper etc. in each pack.
1 vel
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Wit
Media gewicht *
The weight of the media used with this product.
130 g/m²
Gewicht en omvang
Breedte verpakking
The distance from one side of the packaging to the other.
939 mm
Gewicht en omvang
Diepte verpakking
The distance from the front to the back of the packaging.
106 mm
Hoogte verpakking
The distance from the top to the bottom of the packaging.
106 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
4,08 kg
Overige specificaties
Maximum rollengte
30 m