Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP 45 Black Inkjet Print Cartridge Zwart inktcartridge

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
45 Black Inkjet Print Cartridge
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
51645G
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0088698591000 show
Categorie
Inktcartridges voor inkjet printers.
inktcartridges
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 16 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 18211
Deze statistiek is gebaseerd op de 74520 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 16-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 72797 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 12 okt 2017 15:34:50
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: everklaring: HP producten zijn, bij normaal gebruik volgens de specificaties, gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten tot de op het product aangegeven datum. Degeldt niet voor lege cartridges of cartridges die op enige manier gewijzigd zijn. Raadpleeg voor complete garantiegegevens uw dealer of de HP website: www.hp.com/support/inkjet_warranty. Mogelijk hebt u naast devan de fabrikant nog andere wettelijke rechten of aanspraakmogelijkheden jegens de leverancier.
Meer>>>

HP 45 Black Inkjet Print Cartridge Zwart inktcartridge:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP 45 Black Inkjet Print Cartridge Zwart inktcartridge.
De HP Nr. 45 zwarte inktcartridge (51645G) bevat gepatenteerde HP inkt en produceert zwarte tekst en afbeeldingen van professionele kwaliteit. Deze zwarte inktcartridge is ontwikkeld voor klanten die lage volumes printen en HP heeft de cartridge voor een lagere prijs geïntroduceerd met een inktcapaciteit die de helft is van die van HP's Nr. 45 zwarte inktcartridge (42 ml).
Korte samenvatting HP 45 Black Inkjet Print Cartridge Zwart inktcartridge:
Deze korte samenvatting van de HP 45 Black Inkjet Print Cartridge Zwart inktcartridge-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP 45 Black Inkjet Print Cartridge, Zwart, Inkjet, 21 ml, 0 - 40 °C, -15 - 35 °C, 158 mm
Lange samenvatting HP 45 Black Inkjet Print Cartridge Zwart inktcartridge :

HP 45 Black Inkjet Print Cartridge. Printkleuren: Zwart, Printtechnologie: Inkjet, Volume printcartridge (metrisch): 21 ml. Breedte: 158 mm, Diepte: 117 mm, Hoogte: 26 mm. Aantal per pallet: 2,400 stuk(s), Gewicht pallet: 377 kg

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP 45 Black Inkjet Print Cartridge Zwart inktcartridge, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Kenmerken
Printkleuren *
Zwart
Printtechnologie
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Inkjet
Volume printcartridge (metrisch)
21 ml
Paginaopbrengst (A4, zwart-wit, cf. ISO/IEC 19752), ca.
Het aantal pagina's (met 5% bedrukking) dat kan worden geprint met dit product. ISO/IEC 19752:2004 is een internationale standaard voor het vaststellen van de op brengst van een zwarte toner cartridge voor printers and mulficuntionals met printercomponenten. De standaard werd in Juni 2004 onderschreven door HP, Lexmark, Epson en Canon. De standaard ISO/IEC testpagina kun je hier vinden: http://standards.iso.org/ittf/PubliclyAvailableStandards/c034911_ISO_IEC_19752_2004(E)_Test_Page.pdf
415 pagina's
Compatibele inkttypen, supplies
Pigment-based
Inktdruppel
Ink drop size; expressed in picoliters
33 pl
Spuitmondjes
Number of nozzles to a printhead; expressed as a whole number from 1 to 4
300
Retail-only vlag
No
Eisen aan de omgeving
Temperatuur bij opslag
0 - 40 °C
Temperatuur, in bedrijf
-15 - 35 °C
Gewicht en omvang
Breedte
158 mm
Diepte
117 mm
Hoogte
Hoogte van het product
26 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
107 g
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
140 g
Logistieke gegevens
Aantal per pallet
Aantal stuks van het product per pallet. Als er meer dan één stuks in een verpakking zit, is dit het aantal stuks (niet het aantal verpakkingen) per pallet.
2,400 stuk(s)
Gewicht pallet
377 kg
Overige specificaties
Gewicht omdoos
5,98 kg
Aantal in grote omdoos
Aantal eenheden van een product dat in een grote omdoos past.
40
Afmetingen pallet (B x D x H)
Afmetingen van een pallet (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
1645 x 1200 x 800 mm
X