Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP 51642B afdrukfilm

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
51642B
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
51642B
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0088698077047 show
Categorie Afdrukfilms
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorHP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 250511
Deze statistiek is gebaseerd op de 93634 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 91523 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 01 Oct 2020 02:22:16
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam HP 51642B afdrukfilm :
De korte redactionele beschrijving van HP 51642B afdrukfilm

HP Matte film, 160 gr/m², 914 mm x 38.1 m
Meer>>>
HP 51642B afdrukfilm:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP 51642B afdrukfilm.

- Houd veranderingen bij tijdens het evaluatieproces. Deze veegvaste, archiveerbare en recyclebare1 film produceert scherpe lijnen in zwart en kleur en uniforme vlakvullingen en is ideaal voor originele tekeningen en reproduceerbare tekeningen in grote oplagen.
- Deze matte film helpt u de beste professionele resultaten te produceren. De film produceert scherp gedefinieerde lijnen in zwart en kleur en egale vlakvullingen. Deze scheurbestendige, archiveerbare prints zijn probleemloos te verwerken.
- Haal de deadlines voor uw projecten. Met deze matte film, die compatibel is met een groot aantal HP Designjet printers die werken met originele HP inkt op kleurstof- en pigmentbasis, bent u print na print, rol na rol verzekerd van een hoge, consistente weergavekwaliteit.
- Help de milieudoelstellingen van uw bedrijf en uw klanten te halen. HP Matte film maakt deel uit van het retourprogramma voor HP grootformaat printermedia1, een handig, kosteloos retour- en recyclingprogramma.

1 HP biedt een retourprogramma voor HP grootformaat media in Noord-Amerika en Europa, waarmee de meeste HP recyclebare signagemedia kunnen worden geretourneerd, beschikbaarheid varieert. Sommige recyclebare media kunnen worden gerecycled via gangbare recyclingprogramma's. Afgezien van dit programma zijn voor deze producten momenteel slechts beperkte recyclingmogelijkheden beschikbaar. Klanten dienen voor recycling van deze producten contact op te nemen met lokale recyclingfaciliteiten.

Korte samenvatting HP 51642B afdrukfilm:
Deze korte samenvatting van de HP 51642B afdrukfilm-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

HP 51642B, Mat, 160 g/m², 15 - 25 °C, 59 - 7 °F, 6,43 kg

Lange samenvatting HP 51642B afdrukfilm:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP 51642B afdrukfilm, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

HP 51642B. Type finish: Mat, Media gewicht: 160 g/m². Gewicht verpakking: 6,43 kg

Kenmerken
Type finish
Het soort finish van een product, zoals mat of glanzend.
Mat
Media gewicht
The weight of the media used with this product.
160 g/m²
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
15 - 25 °C
Eisen aan de omgeving
Bedrijfstemperatuur, bereik
59 - 7 °F
Verpakking
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
6,43 kg
Technische details
Helderheid printermedia
Measurement of the amount of reflected light and test method
72%
Land Distributeur
Nederland 3 distributor(s)
United Kingdom 6 distributor(s)
Portugal 1 distributor(s)
España 2 distributor(s)
France 2 distributor(s)
Magyarország 2 distributor(s)
Italia 2 distributor(s)
Sverige 2 distributor(s)
Polska 1 distributor(s)
Deutschland 4 distributor(s)
Österreich 1 distributor(s)
Chile 1 distributor(s)
Danmark 2 distributor(s)
Norway 1 distributor(s)
Switzerland 1 distributor(s)
United States 1 distributor(s)
Suomi 1 distributor(s)
Australia 1 distributor(s)
Belgium 1 distributor(s)