Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Matte Film 610 mm x 38.1 m (24 in x 125 ft)

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Matte Film 610 mm x 38.1 m (24 in x 125 ft)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
51642A show
Show alternative article codes used in the online market place
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0088698077030
Categorie Afdrukfilms
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorHP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 218705
Deze statistiek is gebaseerd op de 93478 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 91353 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 05 aug 2020 21:14:07
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Garantie: Hewlett-Packard grootformaat printermedia voldoen aan de door HP gepubliceerde specificaties, zijn gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten en lopen niet vast in de printer, mits correct gebruikt.
Garantie: Grootformaat printermedia van Hewlett-Packard voldoen aan de door HP gepubliceerde specificaties, zijn gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten en lopen niet vast in de printer, mits correct gebruikt. Als u desondanks niet tevreden bent over dit product, gaat u naar /go/designjet/supplies en selecteert u HP product support center om productsupport in uw regio te vinden.
Lange productnaam HP Matte Film 610 mm x 38.1 m (24 in x 125 ft) :
De korte redactionele beschrijving van HP Matte Film 610 mm x 38.1 m (24 in x 125 ft)

HP Matte film, 160 gr/m², 610 mm x 38,1 m
Meer>>>
HP Matte Film 610 mm x 38.1 m (24 in x 125 ft):
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Matte Film 610 mm x 38.1 m (24 in x 125 ft).

Houd veranderingen bij tijdens het evaluatieproces. Deze veegvaste, archiveerbare en recyclebare[1] film produceert scherpe lijnen in zwart en kleur en uniforme vlakvullingen en is ideaal voor originele tekeningen en reproduceerbare tekeningen in grote oplagen.

Deze matte film helpt u de beste professionele resultaten te produceren. De film produceert scherp gedefinieerde lijnen in zwart en kleur en egale vlakvullingen. Deze scheurbestendige, archiveerbare prints zijn probleemloos te verwerken.Haal de deadlines voor uw projecten. Met deze matte film, die compatibel is met een groot aantal HP Designjet printers die werken met originele HP inkt op kleurstof- en pigmentbasis, bent u print na print, rol na rol verzekerd van een hoge, consistente weergavekwaliteit.Help de milieudoelstellingen van uw bedrijf en uw klanten te halen. HP Matte film maakt deel uit van het retourprogramma voor HP grootformaat printermedia[1], een handig, kosteloos retour- en recyclingprogramma.

Korte samenvatting HP Matte Film 610 mm x 38.1 m (24 in x 125 ft):
Deze korte samenvatting van de HP Matte Film 610 mm x 38.1 m (24 in x 125 ft)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

HP Matte Film 610 mm x 38.1 m (24 in x 125 ft), Mat, 1 jaar, 160 g/m², Verenigde Staten, 15 - 25 °C, 30 - 70 procent

Lange samenvatting HP Matte Film 610 mm x 38.1 m (24 in x 125 ft):
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Matte Film 610 mm x 38.1 m (24 in x 125 ft), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

HP Matte Film 610 mm x 38.1 m (24 in x 125 ft). Type finish: Mat, Bewaartijd vóór gebruik: 1 jaar, Media gewicht: 160 g/m². Core diameter: 5,08 cm. Afmetingen verpakking (BxDxH): 635 x 106 x 106 mm, Gewicht verpakking: 4,44 kg

Kenmerken
Type finish
Het soort finish van een product, zoals mat of glanzend.
Mat
Bewaartijd vóór gebruik
Length of time (duration) a media product may be stored before use
1 jaar
Media gewicht
The weight of the media used with this product.
160 g/m²
Land van herkomst
Country where the device is made.
Verenigde Staten
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
15 - 25 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
30 - 70 procent
Gewicht en omvang
Core diameter
5,08 cm
Verpakking
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
635 x 106 x 106 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
4,44 kg
Technische details
Helderheid printermedia
Measurement of the amount of reflected light and test method
72%
Core formaat
2"
Land Distributeur
Nederland 3 distributor(s)
United Kingdom 7 distributor(s)
España 1 distributor(s)
France 2 distributor(s)
Magyarország 2 distributor(s)
Italia 1 distributor(s)
Sverige 2 distributor(s)
Polska 1 distributor(s)
Deutschland 5 distributor(s)
Czech Republic 1 distributor(s)
Switzerland 2 distributor(s)
Danmark 2 distributor(s)
Norway 1 distributor(s)
United States 1 distributor(s)
Suomi 1 distributor(s)
Australia 2 distributor(s)
X