Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP AMD Opteron 2210 1.8GHz Dual Core 2M DL145 G3 Processor Option Kit processor

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
AMD Opteron 2210 1.8GHz Dual Core 2M DL145 G3 Processor Option Kit
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
411615-B21
Categorie
De processor is het onderdeel van uw computer dat het echte rekenwerk doet. De prestaties van uw computer zijn dan ook sterk afhankelijk van de snelheid van uw processor. De snelheid van processoren kunt u het beste vergelijken door zogenaamde \'benchmarks\' (prestatietests) op internet op te zoeken en te vergelijken. Let u er bij het kopen van een processor op of deze wel geschikt is voor het moederbord van uw computer.
processoren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 03 jan 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 14552
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 03-01-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 31 mrt 2017 14:32:53
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Garantieverklaring: Dit HP product is gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten. De garantie geldt niet voor (a) tonersupplies die zijn nagevuld of geopend of (b) problemen die het gevolg zijn van verkeerd gebruik, onjuist bewaren of gebruik buiten de omgevingsspecificaties van de printer of (c) tonersupplies die meer slijtage vertonen dan bij normaal gebruik optreedt. Om de garantieservice te verkrijgen, retourneert u het product (met een beschrijving van het probleem en printvoorbeelden) naar de plaats van aankoop of neemt u contact op met HP customer support. HP zal naar eigen inzicht defecte producten vervangen of de aanschafprijs crediteren. IN ZOVERRE TOEGESTAAN ONDER DE PLAATSELIJKE WETGEVING, IS DE BOVENSTAANDE GARANTIE DE ENIGE DIE HP BIEDT EN GELDT GEEN ENKELE ANDERE GARANTIE OF VOORWAARDE, NOCH MONDELING, NOCH IN GESCHRIFTE, NOCH EXPLICIET, NOCH IMPLICIET. HP BIEDT MET NAME GEEN IMPLICIETE GARANTIES MET BETREKKING TOT VERKOOPBAARHEID, KWALITEIT EN GESCHIKTHEID VOOR BEPAALDE DOELEINDEN. IN ZOVERRE TOEGESTAAN ONDER DE PLAATSELIJKE WETGEVING ZIJN HP OF HAAR TOELEVERANCIERS IN GEEN GEVAL AANSPRAKELIJK VOOR ENIGE VORM VAN DIRECTE OF INDIRECTE, BIJZONDERE, INCIDENTELE OF ANDERE SCHADE VAN WELKE AARD DAN OOK (MET INBEGRIP VAN GEDERFDE WINST OF VERLIES VAN GEGEVENS), OP GROND VAN CONTRACT, ONRECHT OF ANDERSZINS. NAAST DE IN DIT DOCUMENT GEGEVEN GARANTIEVOORWAARDEN, BLIJVEN DE WETTELIJK VASTGELEGDE RECHTEN DIE VAN TOEPASSING ZIJN OP DE VERKOOP VAN DIT PRODUCT AAN U ONVERKORT GEHANDHAAFD.
Lange productnaam HP AMD Opteron 2210 1.8GHz Dual Core 2M DL145 G3 Processor Option Kit processor :
De korte redactionele beschrijving van HP AMD Opteron 2210 1.8GHz Dual Core 2M DL145 G3 Processor Option Kit processor

HP LaserJet Q7516 printcartridges zijn speciaal ontworpen voor de HP Color LaserJet 5200 printerserie. HP's intelligente printtechnologie zorgt voor resultaten van professionele kwaliteit (met originele HP supplies zijn alle HP printfuncties en kenmerken beschikbaar).
Meer>>>

HP AMD Opteron 2210 1.8GHz Dual Core 2M DL145 G3 Processor Option Kit processor:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP AMD Opteron 2210 1.8GHz Dual Core 2M DL145 G3 Processor Option Kit processor.
HP LaserJet Q7516 printcartridges met intelligente printtechnologie [p1] zijn speciaal ontworpen voor de HP Color LaserJet 5200 printerserie. HP's intelligente printtechnologie in de cartridge geeft informatie door aan de printer en deze past de instellingen aan om de printkwaliteit en de betrouwbaarheid te optimaliseren. Intelligente kenmerken maken HP printing supplies uiterst kosteneffectief en HP SureSupply [p2] biedt handige, geconsolideerde online bestelmogelijkheden.
Korte samenvatting HP AMD Opteron 2210 1.8GHz Dual Core 2M DL145 G3 Processor Option Kit processor:
Deze korte samenvatting van de HP AMD Opteron 2210 1.8GHz Dual Core 2M DL145 G3 Processor Option Kit processor-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP AMD Opteron 2210 1.8GHz Dual Core 2M DL145 G3 Processor Option Kit
Lange samenvatting HP AMD Opteron 2210 1.8GHz Dual Core 2M DL145 G3 Processor Option Kit processor :

HP AMD Opteron 2210 1.8GHz Dual Core 2M DL145 G3 Processor Option Kit

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP AMD Opteron 2210 1.8GHz Dual Core 2M DL145 G3 Processor Option Kit processor, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
X