Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP AMD Opteron 2214HE 2.2GHz Dual Core 2M DL145G3 Processor Option Kit processor

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
AMD Opteron 2214HE 2.2GHz Dual Core 2M DL145G3 Processor Option Kit
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
411605-B21
Categorie
De processor is het onderdeel van uw computer dat het echte rekenwerk doet. De prestaties van uw computer zijn dan ook sterk afhankelijk van de snelheid van uw processor. De snelheid van processoren kunt u het beste vergelijken door zogenaamde \'benchmarks\' (prestatietests) op internet op te zoeken en te vergelijken. Let u er bij het kopen van een processor op of deze wel geschikt is voor het moederbord van uw computer.
processoren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 18 jan 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 26005
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 18-01-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 31 mrt 2017 14:32:42
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: everklaring: HP producten zijn, bij normaal gebruik volgens de specificaties, gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten tot de op het product aangegeven datum. Degeldt niet voor lege cartridges of cartridges die op enige manier gewijzigd zijn. Raadpleeg voor complete garantiegegevens uw dealer of de HP website: /support/inkjet_warranty. Mogelijk hebt u naast devan de fabrikant nog andere wettelijke rechten of aanspraakmogelijkheden jegens de leverancier.
Lange productnaam HP AMD Opteron 2214HE 2.2GHz Dual Core 2M DL145G3 Processor Option Kit processor :
De korte redactionele beschrijving van HP AMD Opteron 2214HE 2.2GHz Dual Core 2M DL145G3 Processor Option Kit processor

Betrouwbare prestaties en gebruiksgemak dankzij HP's intelligente printtechnologie [p1] en HP 1000-ml inktcartridges. Met HP's richtlijnen voor installatie en gebruik implementeert u een veilig, productief low-solvent inktsysteem dat levendige, duurzame prints produceert.
Meer>>>

HP AMD Opteron 2214HE 2.2GHz Dual Core 2M DL145G3 Processor Option Kit processor:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP AMD Opteron 2214HE 2.2GHz Dual Core 2M DL145G3 Processor Option Kit processor.
Veilig, betrouwbaar en slim, met hulp van HP. De HP Designjet 9000s printerserie, low-solvent inkt, reinigings- en onderhoudskits worden samen ontworpen en getest om levendige, duurzame prints te produceren. Met HP's intelligente printtechnologie[p1] die de printkwaliteit en betrouwbaarheid optimaliseert en 1000-ml inktcartridges zijn HP supplies gemakkelijk te gebruiken en te beheren. Met HP's richtlijnen voor installatie en gebruik implementeert u een veilig, betrouwbaar en productief low-solvent inktsysteem.
Korte samenvatting HP AMD Opteron 2214HE 2.2GHz Dual Core 2M DL145G3 Processor Option Kit processor:
Deze korte samenvatting van de HP AMD Opteron 2214HE 2.2GHz Dual Core 2M DL145G3 Processor Option Kit processor-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP AMD Opteron 2214HE 2.2GHz Dual Core 2M DL145G3 Processor Option Kit
Lange samenvatting HP AMD Opteron 2214HE 2.2GHz Dual Core 2M DL145G3 Processor Option Kit processor :

HP AMD Opteron 2214HE 2.2GHz Dual Core 2M DL145G3 Processor Option Kit

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP AMD Opteron 2214HE 2.2GHz Dual Core 2M DL145G3 Processor Option Kit processor, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
X