Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP 33s calculator Pocket Wetenschappelijke rekenmachine Zwart, Zilver

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
33s
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
33SABB
Categorie Calculatoren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorHP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 10908
Deze statistiek is gebaseerd op de 96333 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 94159 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 25 Jun 2019 13:32:10
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam HP 33s calculator Pocket Wetenschappelijke rekenmachine Zwart, Zilver :
De korte redactionele beschrijving van HP 33s calculator Pocket Wetenschappelijke rekenmachine Zwart, Zilver

33S wetenschap
Meer>>>
HP 33s calculator Pocket Wetenschappelijke rekenmachine Zwart, Zilver:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP 33s calculator Pocket Wetenschappelijke rekenmachine Zwart, Zilver.

Ideaal voor technici, landmeters, studenten, wetenschappers en medici.
Nauwkeurigheid, functionaliteit en betrouwbaarheid. Dit zijn essentiële vereisten voor het welslagen van wetenschappelijke projecten. De wetenschappelijke, programmeerbare calculator HP 33s beschikt over deze eigenschappen en nog veel meer: 31 kB gebruikersgeheugen, keuze tussen de invoermodi RPN en Algebraisch, een helder display met twee regels en de tijdsbesparende applicatie HP Solve.

Korte samenvatting HP 33s calculator Pocket Wetenschappelijke rekenmachine Zwart, Zilver:
Deze korte samenvatting van de HP 33s calculator Pocket Wetenschappelijke rekenmachine Zwart, Zilver-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

HP 33s, Pocket, Wetenschappelijke rekenmachine, 14 cijfers, 2 regels, Batterij/Accu, Zwart, Zilver

Lange samenvatting HP 33s calculator Pocket Wetenschappelijke rekenmachine Zwart, Zilver:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP 33s calculator Pocket Wetenschappelijke rekenmachine Zwart, Zilver, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

HP 33s. Vormfactor: Pocket, Soort: Wetenschappelijke rekenmachine. Cijfers: 14 cijfers, Tekstregels: 2 regels. Geheugenregisters: 27. Stroombron: Batterij/Accu. Kleur van het product: Zwart, Zilver

Design
Vormfactor *
Pocket
Soort *
Wetenschappelijke rekenmachine
Kleur van het product *
Zwart, Zilver
Materiaal behuizing
Kunststof
Soort bediening *
Knoppen
Prestatie
Werking
100
Beeldscherm
Beeldscherm type *
LCD
Beeldscherm kanteling *
No
Beeldscherm
Tekstregels *
2 regels
Backlight display *
No
Tweede LCD-scherm
No
Cijfers *
14 cijfers
Geheugen
Geheugenregisters
27
Energie
Stroombron *
Batterij/Accu
Ondersteund aantal accu's/batterijen
2
Type accu/batterij
CR2032