Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP StorageWorks ESL9000 400 to 595 slot upgrade tape-autoloader/library

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
StorageWorks ESL9000 400 to 595 slot upgrade
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
330842-B23
Categorie
Storage device which contains one or more tape drive, a number of slots to hold tape cartridges, a barcode reader to identify tape cartridges and an automated method for loading tapes. A tape library with one drive is known as an auto loader.
tape-autoloaders/libraries
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 09 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 9419
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 09-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 01 nov 2012 13:03:51
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam HP StorageWorks ESL9000 400 to 595 slot upgrade tape-autoloader/library :
De korte redactionele beschrijving van HP StorageWorks ESL9000 400 to 595 slot upgrade tape-autoloader/library

Biedt automatische backup en restore.
Meer>>>

HP StorageWorks ESL9000 400 to 595 slot upgrade tape-autoloader/library:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP StorageWorks ESL9000 400 to 595 slot upgrade tape-autoloader/library.
De juiste backuproutine biedt de beste bescherming tegen alle soorten gegevensverlies

tapedrives maken backup snel, gemakkelijk, betaalbaar, betrouwbaar.

Betrouwbaarheid – Als het gaat om gegevensbescherming, gaat veiligheid boven alles. Tape heeft bewezen een betrouwbaar medium te zijn en tapedrives waren nog nooit zo betrouwbaar als tegenwoordig

Gegevensverlies vormt een ernstige bedreiging voor grote en kleine bedrijven en gegevensverlies ten gevolge van een ramp kan een onderneming fataal zijn. Gegevensverlies is meestal echter niet het gevolg van een ramp, maar van menselijke fouten, virussen en schijfdefecten. Een juiste backuproutine biedt de beste bescherming tegen alle typen gegevensverlies. Tape-technologie blijft de meest efficiënte en kosteneffectieve manier om systeembackups te maken, of u nu een kleine onderneming hebt of een wereldwijde 24x7 organisatie.

tapedrives maken backup: Snel – Snelheid is essentieel, want uw gegevensbestand groeit voortdurend, terwijl de tijd die beschikbaar is voor backup slinkt. Zelfs de traagste tapedrive schrijft 1 Mb per seconde en de snelste 30 Mb per seconde – dat betekent dat een backup van 200 Gb maximaal in twee uur kan worden uitgevoerd. Gemakkelijk – In tegenstelling tot andere opslagsystemen is er voor tapedrives een scala aan media beschikbaar, zodat u een backup kunt maken van alle gegevens op een kleine tot middelgrote server – tot 200 Gb – op één cartridge. En tapebackup legt behalve uw gegevens ook informatie over uw systeemconfiguratie vast, zodat u in geval van een ramp uw gehele systeem kunt herstellen. Bovendien kan de software geplande backups automatisch uitvoeren op het moment dat dit u het beste uitkomt. Betaalbaar – Per gigabyte opslag is tape de meest kosteneffectieve manier om grote hoeveelheden gegevens op te slaan. Het compacte formaat van de tapecartridges helpt bovendien de opslagkosten laag te houden.

Garandeert maximale uptime doordat het systeem het allerbeste aan high-capacity biedt

Biedt het allerbeste in hoge capaciteit

Deze familie van enterprise tapelibrary's garandeert maximale uptime door de allerbeste automatische high-capacity backup en restore te leveren voor gebruikers met grote serverpools en opslagservices via NAS apparaten of SAN's.

Deze familie van enterprise tapelibrary's garandeert maximale uptime door de allerbeste automatische high-capacity backup en restore te leveren voor gebruikers met grote serverpools en opslagservices via NAS apparaten of SAN's. De library's ondersteunen Ultrium, DLT of SDLT drives en kunnen ook worden gecombineerd met andere industriestandaard backupoplossingen voor een hiërarchisch opslagbeheer.

Deze familie van enterprise tapelibrary's garandeert maximale uptime door de allerbeste automatische high-capacity backup en restore te leveren voor gebruikers met grote serverpools en opslagservices via NAS apparaten

of SAN's. Ze ondersteunen Ultrium, DLT of SDLT drives en kunnen ook worden gecombineerd met andere industriestandaard backupoplossingen voor een hiërarchisch opslagbeheer.

ESL9000 tapelibrary's bieden een uiterst betrouwbare backup- en restore-oplossing voor bedrijfskritische gegevens.

Biedt automatische backup en restore.
Korte samenvatting HP StorageWorks ESL9000 400 to 595 slot upgrade tape-autoloader/library:
Deze korte samenvatting van de HP StorageWorks ESL9000 400 to 595 slot upgrade tape-autoloader/library-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP StorageWorks ESL9000 400 to 595 slot upgrade
Lange samenvatting HP StorageWorks ESL9000 400 to 595 slot upgrade tape-autoloader/library :

HP StorageWorks ESL9000 400 to 595 slot upgrade

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP StorageWorks ESL9000 400 to 595 slot upgrade tape-autoloader/library, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Hewlett Packard Enterprise

Hewlett Packard Enterprise StorageWorks ESL9000 Ultrium 960 Tape Drive tape-autoloader/library
(show image)
AD596A StorageWorks ESL9000 Ultrium 960 Tape Drive  — 
X