Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP auto-power-on kit-MSL5060/52 tape-autoloader/library

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
auto-power-on kit-MSL5060/52
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
330727-B21
Categorie
Storage device which contains one or more tape drive, a number of slots to hold tape cartridges, a barcode reader to identify tape cartridges and an automated method for loading tapes. A tape library with one drive is known as an auto loader.
tape-autoloaders/libraries
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 10709
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:24:24
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 1 jaar garantie met on-site respons op de volgende werkdag; 24x7 telefonische support.
Lange productnaam HP auto-power-on kit-MSL5060/52 tape-autoloader/library :
De korte redactionele beschrijving van HP auto-power-on kit-MSL5060/52 tape-autoloader/library

Breidt onze familie van business-klasse library's uit
Meer>>>

HP auto-power-on kit-MSL5060/52 tape-autoloader/library:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP auto-power-on kit-MSL5060/52 tape-autoloader/library.
De juiste backuproutine biedt de beste bescherming tegen alle soorten gegevensverlies

tapedrives maken backup snel, gemakkelijk, betaalbaar, betrouwbaar.

Betrouwbaarheid – Als het gaat om gegevensbescherming, gaat veiligheid boven alles. Tape heeft bewezen een betrouwbaar medium te zijn en tapedrives waren nog nooit zo betrouwbaar als tegenwoordig

Gegevensverlies vormt een ernstige bedreiging voor grote en kleine bedrijven en gegevensverlies ten gevolge van een ramp kan een onderneming fataal zijn. Gegevensverlies is meestal echter niet het gevolg van een ramp, maar van menselijke fouten, virussen en schijfdefecten. Een juiste backuproutine biedt de beste bescherming tegen alle typen gegevensverlies. Tape-technologie blijft de meest efficiënte en kosteneffectieve manier om systeembackups te maken, of u nu een kleine onderneming hebt of een wereldwijde 24x7 organisatie.

tapedrives maken backup: Snel – Snelheid is essentieel, want uw gegevensbestand groeit voortdurend, terwijl de tijd die beschikbaar is voor backup slinkt. Zelfs de traagste tapedrive schrijft 1 Mb per seconde en de snelste 30 Mb per seconde – dat betekent dat een backup van 200 Gb maximaal in twee uur kan worden uitgevoerd. Gemakkelijk – In tegenstelling tot andere opslagsystemen is er voor tapedrives een scala aan media beschikbaar, zodat u een backup kunt maken van alle gegevens op een kleine tot middelgrote server – tot 200 Gb – op één cartridge. En tapebackup legt behalve uw gegevens ook informatie over uw systeemconfiguratie vast, zodat u in geval van een ramp uw gehele systeem kunt herstellen. Bovendien kan de software geplande backups automatisch uitvoeren op het moment dat dit u het beste uitkomt. Betaalbaar – Per gigabyte opslag is tape de meest kosteneffectieve manier om grote hoeveelheden gegevens op te slaan. Het compacte formaat van de tapecartridges helpt bovendien de opslagkosten laag te houden.

De HP StorageWorks library's bieden betrouwbare, schaalbare backup en restore.

Betrouwbare, schaalbare backup en restore.

De HP StorageWorks library's bieden betrouwbare, schaalbare backup en restore. Biedt groeimogelijkheden en investeringsbescherming wanneer de opslagbehoeften

steeds groter worden.

De HP StorageWorks library's bieden betrouwbare, schaalbare backup en restore. Deze library's bieden groeimogelijkheden en investeringsbescherming wanneer de opslagbehoeften snel toenemen; ze kunnen worden gekoppeld met andere MSL library's en gemakkelijk worden beheerd via een intuïtieve GUI en geïntegreerd remote webbeheer.

De MSL5060 biedt een standaard capaciteit tot 6 Tb en een overdrachtsnelheid van 216 Gb/uur.

Breidt onze familie van business-klasse library's uit

De MSL5060 ondersteunt Ultrium 230 tapedrives en biedt tot 6 Tb aan standaard capaciteit en een overdrachtsnelheid van 216 Gb/uur.

De HP StorageWorks MSL5060 Tape Library biedt een midrange oplossing voor high-performance, bedrijfskritische, geautomatiseerde backup en restore. Geheel in overeenstemming met HP's visie met betrekking tot innovatieve oplossingen biedt de MSL5060 hot-plug drives, redundante voedingsmodules en 60 slots in een compact 10U model, de eerste in z'n soort binnen het afdelingssegment. De MSL5060 definieert een nieuw segment binnen het midrange segment, met functies voor hoge beschikbaarheid die normaal alleen voorkomen bij enterprise library's.
Korte samenvatting HP auto-power-on kit-MSL5060/52 tape-autoloader/library:
Deze korte samenvatting van de HP auto-power-on kit-MSL5060/52 tape-autoloader/library-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP auto-power-on kit-MSL5060/52
Lange samenvatting HP auto-power-on kit-MSL5060/52 tape-autoloader/library :

HP auto-power-on kit-MSL5060/52

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP auto-power-on kit-MSL5060/52 tape-autoloader/library, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
X