Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP HA-Fabric Manager upgrade kit

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
HA-Fabric Manager upgrade kit
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
320908-B22
Categorie
Een switch is een apparaat waarmee u een aantal computers met een netwerkkaart op elkaar aan kunt sluiten en zo een lokaal netwerk (Local Area Network) vormen. Zo kunt u bijvoorbeeld printers en schijfruimte delen met uw hele huis of kantoor.
netwerk-switches
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 10908
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 10:49:47
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: SAN implementatieservice H9273A; SAN architectuurservice H9162A. Meer informatie over service-opties is beschikbaar op onze website: www.compaq.com/services/CarePAQ/index.html

HARDWAREGARANTIE - Eén jaar met 8x5 on-site service en respons op de volgende werkdag, installatie niet inbegrepen. Let op: De hardwaregarantie geldt voor de firmware en geïntegreerde software die niet in de handel is. Voor software die in de handel is geldt de eigen garantie (zie hieronder). SOFTWAREGARANTIE - HP garandeert slechts dat de softwaremedia vrij zijn van fysieke defecten gedurende een periode van negentig (90) dagen na levering. EXCLUSIEVE COMPENSATIE. De volledige aansprakelijkheid van HP en haar leveranciers en uw exclusieve compensatie voor software die niet voldoet aan de garantie bestaat uit de reparatie of vervanging van de defecte media. Deze garantie en compensatie gelden alleen indien u de defecte media tijdens de garantieperiode aan HP hebt geretourneerd in het land waarin u de software hebt verkregen.

Aanvullende bescherming onder de garantie van HP Service en support en/of HP installatiepakketten kunnen worden aangeschaft. Let op: Bepaalde beperkingen en uitsluitingen zijn van toepassing. Neem contact op met het Customer Support Center voor meer informatie. HP biedt één jaar garantie op de hardware die volledig wordt ondersteund door een wereldwijd netwerk van resellers en serviceleveranciers. Daarnaast is een aanbod van een volledige serie Care Pack servicepakketten voor hardware en software beschikbaar: - Installatie - Uitgebreide dekkingsuren en kortere responstijden - Systeembeheer en prestatieservices Meer informatie over garantie- en supportopties vindt u op onze website: http://www.hp.com/hps/carepack/services/
Meer>>>

HP HA-Fabric Manager upgrade kit:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP HA-Fabric Manager upgrade kit.
Een SAN is een razendsnel opslagnetwerk met hoge bandbreedte dat een logische verbinding levert tussen opslagapparatuur en servers. SAN topologieën (switched fabric of arbitrated loops) verruimen het concept van traditionele server/opslag verbindingen en bieden meer flexibiliteit, hogere beschikbaarheid, geïntegreerd beheer en prestaties. SAN's vormen de eerste IT-oplossing die zorgt dat alle systemen op elk moment toegang hebben tot alle informatie binnen de onderneming.De HP StorageWorks Director 2/64 biedt de beschikbaarheid, beheermogelijkheden, schaalbaarheid en 1-Gb/2-Gb prestaties die nodig zijn om krachtige, flexibele SAN's te bouwen en de gegevenstoegang te consolideren. Het product biedt het hoogste beschikbaarheidsniveau op de markt: 99,999%.
Korte samenvatting HP HA-Fabric Manager upgrade kit:
Deze korte samenvatting van de HP HA-Fabric Manager upgrade kit-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP HA-Fabric Manager upgrade kit
Lange samenvatting HP HA-Fabric Manager upgrade kit :

HP HA-Fabric Manager upgrade kit

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP HA-Fabric Manager upgrade kit, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
X