Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP StorageWorks fca2355 netwerkkaart & -adapter

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
StorageWorks fca2355
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
308540-B21
Categorie
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 14894
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:09:40
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam HP StorageWorks fca2355 netwerkkaart & -adapter :
De korte redactionele beschrijving van HP StorageWorks fca2355 netwerkkaart & -adapter

HP fibre channel networking
Meer>>>

HP StorageWorks fca2355 netwerkkaart & -adapter:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP StorageWorks fca2355 netwerkkaart & -adapter.
Backwards-compatibel met bestaande 1-Gb/s HBA's.Beschikbaarheid, integriteit en opslag van gegevens waren nog nooit zo belangrijk, maar ook zo complex als in de moderne, grote zakelijke computeromgeving. Werknemers, klanten en partners vragen steeds vaker om 24 x 7 gegevenstoegang, terwijl de hoeveelheid opslagruimte die nodig is voor kritische gegevens naar verwachting jaarlijks zal verdubbelen. Om deze explosieve, vaak onvoorspelbare groei in opslagbehoefte effectief te ondersteunen, zoeken bedrijven schaalbare, gemakkelijk te beheren oplossingen, waarin ook de aanzienlijke investeringen in bestaande opslagapparatuur kunnen worden geïntegreerd. Opslagvirtualisatie is een kerntechnologie voor het verbeteren van de beschikbaarheid zonder de beheerlast te verhogen. HPs familie van opslagvirtualisatie producten biedt een omvangrijke opslagoplossing voor het netwerk die ondernemingenin staat stelt te voorzien in de groeiende vraag naar betrouwbare, schaalbare gegevensopslag.Voorzien in de explosief groeiende opslagbehoeften.In moderne 21ste eeuwse ondernemingen is een beheerbaar, veilig netwerk niet langer optioneel – het is een basisbehoefte voor de infrastructuur van elke organisatie. Elk internet, intranet en extranet loopt het risico op lacunes in de beveiliging. HP ProCurve switches bevatten ingebouwde beveiliging voor veilige e-commerce communicatie overal in het netwerk. Zo kan gevoelige informatie worden beschermd en afgeschermd. En dankzij het strategische HP ProCurve beheer is de administratie van beveiligingsprocedures eenvoudiger dan ooit. Geïntegreerde intelligentie die het netwerk bewaakt, problemen opspoort, automatisch verhelpt wat het kan oplossen en de IT-beheerders informeert over problemen die hun aandacht vereisen, is kenmerkend voor HPs proactieve benadering van netwerken.Biedt multi-path fail-overfunctionaliteit.Het HP SAN voorziet gebruikers in grote ondernemingen van flexibele technologie en oplossingen die de beschikbaarheid vergroten en de operationele support verbeteren.
Korte samenvatting HP StorageWorks fca2355 netwerkkaart & -adapter:
Deze korte samenvatting van de HP StorageWorks fca2355 netwerkkaart & -adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP StorageWorks fca2355
Lange samenvatting HP StorageWorks fca2355 netwerkkaart & -adapter :

HP StorageWorks fca2355

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP StorageWorks fca2355 netwerkkaart & -adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
X