Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP NAS 1000s 640 Gb

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
NAS 1000s 640 Gb
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
305017-B21
Categorie
Een component voor een computer.
componenten
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 25089
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 10:49:42
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: (3-1-1) hardwaregarantie; 3 jaar onderdelen, 1 jaar on-site (8x5, respons op de volgende werkdag) en 1 jaar arbeid. Let op: De hardwaregarantie dekt ook de firmware en niet apart verkrijgbare embedded software. Voor los verkochte software geldt de eigen garantie. HPs softwaregarantie; de softwaremedia zijn gegarandeerd vrij van defecten gedurende negentig (90) dagen na aanschaf. Enige garantie. De gehele aansprakelijkheid van HP en haar leveranciers en uw enige verhaal voor software die niet voldoet aan de garantie is reparatie of vervanging van de defecte media. Deze garantie en de uitvoering daarvan gelden alleen wanneer u de defecte media tijdens de garantieperiode retourneert naar HP in het land waarin de software is gekocht. Productinstallatie is niet inbegrepen in de garantie, maar is apart verkrijgbaar
Meer>>>

HP NAS 1000s 640 Gb:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP NAS 1000s 640 Gb.
HP Surestore Network Attached Storage (NAS) oplossingen bieden klanten een aantal unieke voordelen. NAS maakt bestandsopslag direct beschikbaar in bestaande LAN's, onafhankelijk van andere applicatieservers. Daardoor hebben clients en applicatieservers snel en gemakkelijke toegang tot gedeelde bestandsgegevens in gemengde besturingsomgevingen.De HP StorageWorks NAS 1000s is een instapniveau NAS-oplossing die snelle en eenvoudige "just-in-time" NAS-opslag en remote beheer biedt voor werkgroepen, kleine bedrijven en remote locaties. Het is gemakkelijk te installeren en te beheren en vormt een voordelig alternatief voor tapebackup
Korte samenvatting HP NAS 1000s 640 Gb:
Deze korte samenvatting van de HP NAS 1000s 640 Gb-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP NAS 1000s 640 Gb
Lange samenvatting HP NAS 1000s 640 Gb :

HP NAS 1000s 640 Gb

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP NAS 1000s 640 Gb, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
X