Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP StorageWorks SR2122 Storage Router FC-ISCSI BRIDGE bedrade router

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
StorageWorks SR2122 Storage Router FC-ISCSI BRIDGE
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
293360-B21
Categorie
Met een router kunnen netwerken met elkaar verbonden worden. Voor de meeste mensen is dit een (draadloos) lokaal thuis- of kantoornetwerk (LAN) dat met het internet verbonden wordt. De router zorgt er voor dat alle computers op het lokale netwerk verbinding kunnen maken met elkaar en het internet en indien gewenst dat verzoeken tot het maken van een verbinding van andere computers die ook aangesloten zijn op het internet naar de juiste computer op het lokale netwerk doorgestuurd worden. Voor het aansluiten van uw lokale netwerk op het internet via een ADSL of kabel verbinding, heeft u meestal behalve een router ook een (Ethernet) ADSL- of kabelmodem nodig.
bedrade routers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 13582
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:10:24
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: De standaard garantie voor dit product bestaat uit 1 jaar garantie op onderdelen, 1 jaar garantie op arbeid en 1 jaar on-site service op de volgende werkdag.

HP levert een uitgebreide reeks services ter uitbreiding/verbetering van de support die onder de garantie wordt geleverd.

De standaardgarantie voor dit product omvat 1 jaar garantie op onderdelen, 1 jaar garantie op arbeid en 1 jaar on-site service op de volgende werkdag.

Upgradeopties voor on-site respons: op de volgende werkdag of op dezelfde dag binnen vier uur
Meer>>>

HP StorageWorks SR2122 Storage Router FC-ISCSI BRIDGE bedrade router:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP StorageWorks SR2122 Storage Router FC-ISCSI BRIDGE bedrade router.
Een SAN is een razendsnel opslagnetwerk met hoge bandbreedte dat een logische verbinding levert tussen opslagapparatuur en servers. SAN topologieën (switched fabric of arbitrated loops) verruimen het concept van traditionele server/opslag verbindingen en bieden meer flexibiliteit, hogere beschikbaarheid, geïntegreerd beheer en prestaties. SAN's vormen de eerste IT-oplossing die zorgt dat alle systemen op elk moment toegang hebben tot alle informatie binnen de onderneming.Virtualisatie vereenvoudigt het beheer en gebruikt bestaande opslagresources effectiever het concept is eenvoudig, maar de voordelen kunnen enorm zijn.
Korte samenvatting HP StorageWorks SR2122 Storage Router FC-ISCSI BRIDGE bedrade router:
Deze korte samenvatting van de HP StorageWorks SR2122 Storage Router FC-ISCSI BRIDGE bedrade router-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP StorageWorks SR2122 Storage Router FC-ISCSI BRIDGE
Lange samenvatting HP StorageWorks SR2122 Storage Router FC-ISCSI BRIDGE bedrade router :

HP StorageWorks SR2122 Storage Router FC-ISCSI BRIDGE

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP StorageWorks SR2122 Storage Router FC-ISCSI BRIDGE bedrade router, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
X