Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP 512MB of Advanced ECC PC2100 DDR SDRAM DIMM Memory Kit (1x512MB) 0.5GB DDR geheugenmodule

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
512MB of Advanced ECC PC2100 DDR SDRAM DIMM Memory Kit (1x512MB)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
287496-B21
Categorie
Het werkgeheugen, ook wel RAM (Random Access Memory) genaamd, is een belangrijk onderdeel van computers, servers en andere elektronica. Dit geheugen is over het algemeen veel sneller dan het permanente geheugen van uw computer en wordt gewist wanneer u de computer uitzet. Een geheugenuitbreiding is vaak een efficiënte en goedkope manier om uw wat oudere computer zo up te graden dat hij weer een tijd mee kan.
geheugenmodules
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 22 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 36422
Deze statistiek is gebaseerd op de 75554 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 22-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73825 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 08 nov 2017 19:29:17
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: De pre-failure garantie die standaard is op alle HP ProLiant servers, breidt de drie-jarige HP-garantie uit met dekking voor kritische componenten zoals geheugen, voordat deze werkelijk defect zijn. De pre-failure garantie waarborgt met name dat, als gebruikers door HP Insight Manager versie 2.0 of hoger worden gewaarschuwd dat een kritische servercomponent defect kan raken, deze component gratis onder de garantie wordt vervangen. Met de pre-failure garantie kunnen systeembeheerders proactief downtime plannen voor onderhoud, zonder onderbreking van kritische bedrijfsprocessen die afhankelijk zijn van deze enterpriseservers. Tijdens de garantieperiode dekt de pre-failure garantie de vervanging van DIMMs ín het hoofdgeheugen van de server als de voorgedefinieerde drempels voor corrigeerbare fouten worden overschreden. De voorgedefinieerde drempels kunnen per systeemarchitectuur verschillen. Niet herhaalde corrigeerbare 'zachte' fouten worden niet gedekt door de garantie omdat daarop geen actie hoeft te worden ondernomen.
Lange productnaam HP 512MB of Advanced ECC PC2100 DDR SDRAM DIMM Memory Kit (1x512MB) 0.5GB DDR geheugenmodule :
De korte redactionele beschrijving van HP 512MB of Advanced ECC PC2100 DDR SDRAM DIMM Memory Kit (1x512MB) 0.5GB DDR geheugenmodule

512-Mb advanced ECC PC2100 DDR SDRAM DIMM geheugenkit (1 x 512 Mb)
Meer>>>

HP 512MB of Advanced ECC PC2100 DDR SDRAM DIMM Memory Kit (1x512MB) 0.5GB DDR geheugenmodule:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP 512MB of Advanced ECC PC2100 DDR SDRAM DIMM Memory Kit (1x512MB) 0.5GB DDR geheugenmodule.
- Dankzij hoogwaardig HP geheugen zijn klanten verzekerd van betrouwbare gegevens en hoge productiviteit
- De geavanceerde geheugentechnologieën van HP verhogen de fouttolerantie voor applicaties die hogere beschikbaarheidsniveaus vereisen
Korte samenvatting HP 512MB of Advanced ECC PC2100 DDR SDRAM DIMM Memory Kit (1x512MB) 0.5GB DDR geheugenmodule:
Deze korte samenvatting van de HP 512MB of Advanced ECC PC2100 DDR SDRAM DIMM Memory Kit (1x512MB) 0.5GB DDR geheugenmodule-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP 512MB of Advanced ECC PC2100 DDR SDRAM DIMM Memory Kit (1x512MB), 0,5 GB, DDR
Lange samenvatting HP 512MB of Advanced ECC PC2100 DDR SDRAM DIMM Memory Kit (1x512MB) 0.5GB DDR geheugenmodule :

HP 512MB of Advanced ECC PC2100 DDR SDRAM DIMM Memory Kit (1x512MB). Intern geheugen: 0,5 GB, Intern geheugentype: DDR

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP 512MB of Advanced ECC PC2100 DDR SDRAM DIMM Memory Kit (1x512MB) 0.5GB DDR geheugenmodule, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Geheugen
Intern geheugen *
A computer's memory which is directly accessible to the CPU.
0,5 GB
Intern geheugentype *
The type of internal memory such as RAM, GDDR5.
DDR
Overige specificaties
Ondersteunde data-overdrachtsnelheden
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
266MHz
Aantal pinnen
184
Geheugentechnologie
List of technologies relating to memory enhancement
DDR
Moederbord
Code name for the motherboard. Internal name.
Single
X