Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Secure Path v3.0C for Sun Solaris (50 licenses and media)

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Secure Path v3.0C for Sun Solaris (50 licenses and media)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
231303-B25
Categorie
Software voor het beheren van al uw opgeslagmedia en opgeslagen data.
opslagsoftware
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 8449
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:14:09
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam HP Secure Path v3.0C for Sun Solaris (50 licenses and media) :
De korte redactionele beschrijving van HP Secure Path v3.0C for Sun Solaris (50 licenses and media)

HP Secure Path for Sun Solaris v3.0CHP StorageWorks Secure Path
Meer>>>

HP Secure Path v3.0C for Sun Solaris (50 licenses and media):
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Secure Path v3.0C for Sun Solaris (50 licenses and media).
Prestaties en schaalbaarheidHP StorageWorks Secure Path voor Sun Solaris is software voor hoge beschikbaarheid via meerdere paden en beheert/onderhoudt continue gegevenstoegang voor HP opslagsystemen. Zo wordt voorkomen dat er één point of failure optreedt tussen server en opslag. Secure Path voor Sun Solaris is host-software die de gegevenspaden tussen server en opslag bewaakt om de beschikbaarheid van informatie te vergroten. Zodra een storing in een pad wordt gedetecteerd, schakelt Secure Path voor Sun Solaris over op een alternatief pad (failover). Wanneer het oorspronkelijke pad weer beschikbaar is, kan Secure Path voor Sun Solaris automatisch terugschakelen naar het oorspronkelijke pad (failback). Daarnaast kan Secure Path voor Sun Solaris de werklast over de beschikbare paden verdelen om de systeemprestaties te optimaliseren.
Korte samenvatting HP Secure Path v3.0C for Sun Solaris (50 licenses and media):
Deze korte samenvatting van de HP Secure Path v3.0C for Sun Solaris (50 licenses and media)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Secure Path v3.0C for Sun Solaris (50 licenses and media)
Lange samenvatting HP Secure Path v3.0C for Sun Solaris (50 licenses and media) :

HP Secure Path v3.0C for Sun Solaris (50 licenses and media)

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Secure Path v3.0C for Sun Solaris (50 licenses and media), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
X