Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP StorageWorks SCSI storage enclosure DLT (2 drives)

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
StorageWorks SCSI storage enclosure DLT (2 drives)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
230605-B21
Categorie
A hard disk enclosure is a specialized casing designed to hold and power hard disks while providing a mechanism to allow them to communicate to one or more separate computers.
opslagbehuizingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 14088
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:10:45
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 3 jaar garantie op onderdelen, 0 jaar op arbeid, 0 jaar on-site garantie
Lange productnaam HP StorageWorks SCSI storage enclosure DLT (2 drives) :
De korte redactionele beschrijving van HP StorageWorks SCSI storage enclosure DLT (2 drives)

Schaalbaarheid en lage totale gebruikskosten
Meer>>>

HP StorageWorks SCSI storage enclosure DLT (2 drives):
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP StorageWorks SCSI storage enclosure DLT (2 drives).
De juiste backuproutine biedt de beste bescherming tegen alle soorten gegevensverlies

tapedrives maken backup snel, gemakkelijk, betaalbaar, betrouwbaar.

Betrouwbaarheid – Als het gaat om gegevensbescherming, gaat veiligheid boven alles. Tape heeft bewezen een betrouwbaar medium te zijn en tapedrives waren nog nooit zo betrouwbaar als tegenwoordig

Gegevensverlies vormt een ernstige bedreiging voor grote en kleine bedrijven en gegevensverlies ten gevolge van een ramp kan een onderneming fataal zijn. Gegevensverlies is meestal echter niet het gevolg van een ramp, maar van menselijke fouten, virussen en schijfdefecten. Een juiste backuproutine biedt de beste bescherming tegen alle typen gegevensverlies. Tape-technologie blijft de meest efficiënte en kosteneffectieve manier om systeembackups te maken, of u nu een kleine onderneming hebt of een wereldwijde 24x7 organisatie.

tapedrives maken backup: Snel – Snelheid is essentieel, want uw gegevensbestand groeit voortdurend, terwijl de tijd die beschikbaar is voor backup slinkt. Zelfs de traagste tapedrive schrijft 1 Mb per seconde en de snelste 30 Mb per seconde – dat betekent dat een backup van 200 Gb maximaal in twee uur kan worden uitgevoerd. Gemakkelijk – In tegenstelling tot andere opslagsystemen is er voor tapedrives een scala aan media beschikbaar, zodat u een backup kunt maken van alle gegevens op een kleine tot middelgrote server – tot 200 Gb – op één cartridge. En tapebackup legt behalve uw gegevens ook informatie over uw systeemconfiguratie vast, zodat u in geval van een ramp uw gehele systeem kunt herstellen. Bovendien kan de software geplande backups automatisch uitvoeren op het moment dat dit u het beste uitkomt. Betaalbaar – Per gigabyte opslag is tape de meest kosteneffectieve manier om grote hoeveelheden gegevens op te slaan. Het compacte formaat van de tapecartridges helpt bovendien de opslagkosten laag te houden.

Schaalbare tape array's met een hoge beschikbaarheid, inclusief een voor rackmontage geoptimaliseerde 3U versie (5300)

Schaalbare tape array behuizingen voor een hoge beschikbaarheid

Schaalbare behuizingen voor tape array's met een hoge beschikbaarheid, inclusief een voor rackmontage geoptimaliseerde 3U versie (5300) voor economisch gebruik van beperkte ruimte. Het modulaire ontwerp stelt gebruikers in staat het systeem uit te breiden wanneer hun behoeften groeien.

Schaalbare behuizingen voor tape array's met een hoge beschikbaarheid, inclusief een voor rackmontage geoptimaliseerde 3U versie (5300) voor economisch gebruik van beperkte ruimte. Modulair ontwerp stelt gebruikers in staat het systeem uit te breiden wanneer hun behoeften groeien.

Schaalbare behuizingen voor tape array's met een hoge beschikbaarheid, inclusief een voor rackmontage geoptimaliseerde 3U versie (5300) voor economisch gebruik van beperkte ruimte. Modulair ontwerp stelt gebruikers in staat het systeem uit te breiden wanneer hun behoeften groeien.

Opslagbehuizingen vormen oplossingen voor high-density tapebackup die plaats bieden aan meerdere DLT of SDLTtape drives

Schaalbaarheid en lage totale gebruikskosten

Opslagbehuizingen zijn oplossingen voor high-density tapebackup die plaats bieden aan meerdere DLT of SDLTtape drives; ze voorzien de klant van de dynamische schaalbaarheid die nodig is voor toevoeging van of migratie naar nieuwe tapetechnologieën wanneer de behoefte aan capaciteit en prestaties toeneemt.
Korte samenvatting HP StorageWorks SCSI storage enclosure DLT (2 drives):
Deze korte samenvatting van de HP StorageWorks SCSI storage enclosure DLT (2 drives)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP StorageWorks SCSI storage enclosure DLT (2 drives)
Lange samenvatting HP StorageWorks SCSI storage enclosure DLT (2 drives) :

HP StorageWorks SCSI storage enclosure DLT (2 drives)

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP StorageWorks SCSI storage enclosure DLT (2 drives), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
X