Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP StorageWorks PCI to FC HBA for AIX (FC-AL & FC-SW) netwerkkaart & -adapter

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
StorageWorks PCI to FC HBA for AIX (FC-AL & FC-SW)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
197819-B21
Categorie
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 15631
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 05 apr 2017 12:41:02
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam HP StorageWorks PCI to FC HBA for AIX (FC-AL & FC-SW) netwerkkaart & -adapter :
De korte redactionele beschrijving van HP StorageWorks PCI to FC HBA for AIX (FC-AL & FC-SW) netwerkkaart & -adapter

HP StorageWorks PCI-to-FC HBA for AIX
Meer>>>

HP StorageWorks PCI to FC HBA for AIX (FC-AL & FC-SW) netwerkkaart & -adapter:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP StorageWorks PCI to FC HBA for AIX (FC-AL & FC-SW) netwerkkaart & -adapter.
Een SAN is een razendsnel opslagnetwerk met hoge bandbreedte dat een logische verbinding levert tussen opslagapparatuur en servers. SAN topologieën (switched fabric of arbitrated loops) verruimen het concept van traditionele server/opslag verbindingen en bieden meer flexibiliteit, hogere beschikbaarheid, geïntegreerd beheer en prestaties. SAN's vormen de eerste IT-oplossing die zorgt dat alle systemen op elk moment toegang hebben tot alle informatie binnen de onderneming.
Korte samenvatting HP StorageWorks PCI to FC HBA for AIX (FC-AL & FC-SW) netwerkkaart & -adapter:
Deze korte samenvatting van de HP StorageWorks PCI to FC HBA for AIX (FC-AL & FC-SW) netwerkkaart & -adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP StorageWorks PCI to FC HBA for AIX (FC-AL & FC-SW)
Lange samenvatting HP StorageWorks PCI to FC HBA for AIX (FC-AL & FC-SW) netwerkkaart & -adapter :

HP StorageWorks PCI to FC HBA for AIX (FC-AL & FC-SW)

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP StorageWorks PCI to FC HBA for AIX (FC-AL & FC-SW) netwerkkaart & -adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
X