Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP R3000 XR High Voltage ZA Rack UPS UPS

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
R3000 XR High Voltage ZA Rack UPS
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
192186-AR1
Categorie
Met een UPS (Uninterruptible power supply) hoeft u nooit meer bang te zijn voor gegevensverlies door een stroomuitval. Is de stroomuitval van korte duur, dan kunt u ongestoord verderwerken, en duurt het langer, dan heeft u ruim de tijd om uw werk op te slaan en uw computer veilig uit te zetten.
UPS
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 31 mrt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 13459
Deze statistiek is gebaseerd op de 75002 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 31-03-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73286 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:13:59
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Standaard garantieverklaring: drie jaar garantie, het eerste jaar inclusief onderdelen en arbeid
Lange productnaam HP R3000 XR High Voltage ZA Rack UPS UPS :
De korte redactionele beschrijving van HP R3000 XR High Voltage ZA Rack UPS UPS

Het geavanceerde HP UPS R3000 XR Uninterruptible Power System is een laag 2U rackmodel dat 2700 Watt aan werkelijk vermogen biedt. Dit nieuwe rackruimtebesparende ontwerp biedt ondersteuning voor méér kritische rackapparatuur.
Meer>>>

HP R3000 XR High Voltage ZA Rack UPS UPS:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP R3000 XR High Voltage ZA Rack UPS UPS.
Het geavanceerde HP UPS R3000 XR Uninterruptible Power System is een laag 2U rackmodel dat 2700 Watt aan werkelijk vermogen biedt. Dit nieuwe rackruimtebesparende ontwerp biedt ruimere ondersteuning voor kritische rackapparatuur. Het product is een aanvulling op de bestaande R3000 UPS en verschaft de succesvolle familie van HP UPS rackmontageproducten een ongeëvenaarde voedingsdichtheid en innovatieve kenmerken. De nieuwe UPS R3000 XR is een oplossing voor hoge voedingsdichtheid die bestemd is voor klanten die voedingsbescherming willen in enterprise-rackomgevingen met weinig ruimte. Bovendien kan de nieuwe UPS R3000 XR worden aangesloten op een optionele extended runtime module (ERM). Door deze ERM te gebruiken kunnen klanten de runtime van hun UPS R3000 XR nog verder verlengen. De naam HP UPS ‘XR’ modellen geeft aan dat het UPS modellen zijn met mogelijkheden voor een ‘eXtended Runtime’ (een langere runtime).
Korte samenvatting HP R3000 XR High Voltage ZA Rack UPS UPS:
Deze korte samenvatting van de HP R3000 XR High Voltage ZA Rack UPS UPS-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP R3000 XR High Voltage ZA Rack UPS
Lange samenvatting HP R3000 XR High Voltage ZA Rack UPS UPS :

HP R3000 XR High Voltage ZA Rack UPS

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP R3000 XR High Voltage ZA Rack UPS UPS, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
X