Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP 17BII+ Pocket Financiële rekenmachine calculator

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
17BII+
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
10406
Categorie
Small portable device used to perform arithmetic.
calculatoren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 26 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 12732
Deze statistiek is gebaseerd op de 75537 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 26-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73809 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 11 jan 2018 14:28:32
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 1 jaar
Lange productnaam HP 17BII+ Pocket Financiële rekenmachine calculator :
De korte redactionele beschrijving van HP 17BII+ Pocket Financiële rekenmachine calculator

Calculator 10BII
Meer>>>

HP 17BII+ Pocket Financiële rekenmachine calculator:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP 17BII+ Pocket Financiële rekenmachine calculator.
Een krachtig werkpaard voor makelaars in onroerend goed, financieel en zakelijk deskundigen en degenen die daarvoor in opleiding zijn. Deze tweeregelige, menugestuurde, programmeerbare financiële calculator met ruim 250 tijdbesparende, ingebouwde zakelijke functies heeft 28 K aan gebruikersgeheugen voor cashflows, berekeningen en berichten. De calculator heeft alle functies die u op het werk of in de klas nodig heeft.

Krachtig en gebruiksvriendelijk
- Dankzij het 28-KB gebruikersgeheugen kunt u cashflows berekenen, optelbewerkingen uitvoeren, vergelijkingen maken, variabelen voor oplossingen gebruiken én berichten opnemen.
- De HP Solve applicatie bespaart u tijd: U kunt voor elke gewenste variabele vergelijkingen schrijven en oplossen zonder de oorspronkelijke vergelijking te hoeven herschrijven.
- Via menu's, prompts en berichten heeft u toegang tot applicaties en kunt u eenvoudig oplossingen vinden.
- HP support: Zowel online als telefonisch staan we altijd klaar om u te helpen.

Indrukwekkende reeks productiviteitshulpmiddelen
- Invoermodi RPN en Algebraïsch: Met Reverse Polish Notation (RPN, omgekeerde Poolse notatie) kunt u op een efficiënte manier berekeningen opgeven zonder haakjes te hoeven gebruiken, waardoor het aantal toetsaanslagen afneemt.
- U kunt eenvoudig uiteenlopende berekeningen uitvoeren: TVM (time value of money, tijdswaarde van geld), amortisatie, hypotheken, grote eindaflossingen, IRR (Internal Rate of Return, waarde op basis van maximale interne discontovoet), NPV (Net Present Value, waarde op basis van contante waarde van verwachte nettokasstroom), obligaties, valutaomrekeningen (waaronder euro) en percentages.
- Op lijsten gebaseerde statistische berekeningen en prognoses met twee variabelen: U kunt gegevens in lijstindeling bekijken en de gegevens bij wijzigingen bewerken.
- Ingebouwde klok en agenda met waarschuwingssignalen: Maak afspraken, stel herinneringen in, enzovoorts.

Geschikt voor vakgebieden
- Financiën
- Boekhouding
- Economie
- Bedrijfskunde
- Onroerend goed
Korte samenvatting HP 17BII+ Pocket Financiële rekenmachine calculator:
Deze korte samenvatting van de HP 17BII+ Pocket Financiële rekenmachine calculator-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP 17BII+, Pocket, Financiële rekenmachine, 22 cijfers
Lange samenvatting HP 17BII+ Pocket Financiële rekenmachine calculator :

HP 17BII+. Vormfactor: Pocket, Soort: Financiële rekenmachine. Cijfers: 22 cijfers

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP 17BII+ Pocket Financiële rekenmachine calculator, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Design
Vormfactor *
Eigenschappen van de buitenkant van het product.
Pocket
Soort *
Characteristics of the device.
Financiële rekenmachine
Beeldscherm
Cijfers *
Amount of numerals from 0 to 9, which device can display.
22 cijfers
Energie
Type accu/batterij
Description of battery supplied with the product
CR2032
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
105,5 g
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
90,9 x 145 x 14,7 mm
X