Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP 10BII Pocket Financiële rekenmachine Zwart, Grijs calculator

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
10BII
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
10403
Categorie
Small portable device used to perform arithmetic.
calculatoren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 26 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 14419
Deze statistiek is gebaseerd op de 75034 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 26-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73322 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 09 dec 2017 03:59:30
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 1 jaar
Lange productnaam HP 10BII Pocket Financiële rekenmachine Zwart, Grijs calculator :
De korte redactionele beschrijving van HP 10BII Pocket Financiële rekenmachine Zwart, Grijs calculator

Calculator HP 10BII
Meer>>>

HP 10BII Pocket Financiële rekenmachine Zwart, Grijs calculator:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP 10BII Pocket Financiële rekenmachine Zwart, Grijs calculator.
Een krachtige calculator met zakelijk vernuft
Omdat het bedrijfsleven altijd streeft naar een zo hoog mogelijk rendement, is de HP 10bII de slimste keuze voor uw zakelijke en financiële behoeften.

Met de HP 10bII kunt u elke berekening aan, of het nu om berekeningen gaat voor cursussen en kleine zakelijke transacties of om financiële berekeningen. Dankzij de meer dan 100 tijdbesparende, toegankelijke zakelijke functies van de HP 10bII werkt u sneller en efficiënter. Dankzij het grote gebruiksgemak (de calculator werkt met algebraïsche notatie) kunt u snel aan de slag.

Dankzij het grote aantal nuttige functies en de aantrekkelijke prijs is de HP 10bII een goede investering.

Snel aan de slag
- Dankzij de algebraïsche invoerlogica kunt u gegevens invoeren in de algebraïsche notatie, net zoals u dat op papier zou doen. Door de intuïtieve indeling van het toetsenblok met de goed leesbare labels kunt u zeer snel cashflows bepalen en amortisatiewaarden berekenen.

Tijdbesparende zakelijke functies
- U kunt snel berekeningen uitvoeren voor (onder meer): aflossingstermijnen van leningen, rentebedragen, amortisatie, de analyse van de contante waarde van cashflows, renteomzettingen, standaardafwijkingen, percentages, procentuele wijzigingen, toeslagen als percentage van de kostprijs, marges als percentage van de prijs en prognoses op basis van lineaire regressie.

Overige zakelijke en financiële functies:
- Variabele samengestelde interest, cashflow-analyse, tijdswaarde van geld, NPV (Net Present Value, waarde op basis van contante waarde van verwachte nettokasstroom) en IRR (Internal Rate of Return, waarde op basis van maximale interne discontovoet).
Korte samenvatting HP 10BII Pocket Financiële rekenmachine Zwart, Grijs calculator:
Deze korte samenvatting van de HP 10BII Pocket Financiële rekenmachine Zwart, Grijs calculator-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP 10BII, Pocket, Financiële rekenmachine, 12 cijfers, 1 regels, Batterij/Accu, Zwart, Grijs
Lange samenvatting HP 10BII Pocket Financiële rekenmachine Zwart, Grijs calculator :

HP 10BII. Vormfactor: Pocket, Soort: Financiële rekenmachine. Cijfers: 12 cijfers, Tekstregels: 1 regels, Aantal karakters beeldscherm: 12. Geheugenregisters: 22. Stroombron: Batterij/Accu. Kleur van het product: Zwart, Grijs

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP 10BII Pocket Financiële rekenmachine Zwart, Grijs calculator, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Design
Vormfactor *
Eigenschappen van de buitenkant van het product.
Pocket
Soort *
Financiële rekenmachine
Kleur van het product *
Zwart, Grijs
Afdekzeil *
No
Prestatie
Werking
170
Ergonomie
Soort bediening *
Knoppen
Beeldscherm
Cijfers *
12 cijfers
Beeldscherm kanteling *
No
Tekstregels *
1 regels
Backlight display *
Verlicht Display mogelijk
No
Tweede LCD-scherm *
No
Schermgrootte (display)
16 x 63,5 mm
Aantal karakters beeldscherm
12
Beeldscherm
Beeldscherm type
LCD
Geheugen
Geheugenregisters
22
Energie
Stroombron *
Batterij/Accu
Automatisch uitschakelen
Yes
Type accu/batterij
Description of battery supplied with the product
CR2032
Ondersteund aantal accu's/batterijen
2
Levensduur batterij/accu
1 jaar
Automatische uitschakeling na
5 min
Gewicht en omvang
Breedte
80,9 mm
Diepte
145 mm
Hoogte
Hoogte van het product
14 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
85 g
X