Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HGST Deskstar 5K1000 320GB 3.5" SATA

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HGST
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
Deskstar
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Deskstar 5K1000 320GB
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
0F12954 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie
Op een harde schijf kan veel informatie opgeslagen worden. Harde schijven zijn zeer snel in verhouding tot andere opslagapparaten en worden daarom het meest gebruikt in computers. Als u een harde schijf gaat kopen zijn er drie dingen waar u op moet letten:- De aansluiting, deze bepaalt voor een groot deel de snelheid waarmee data gelezen en geschreven kan worden van de schijf en bovendien of de schijf compatibel is met uw overige apparatuur.- De rotatiesnelheid, dit is de andere bepalende factor voor de snelheid van uw schijf, vooral ook voor de snelheid waarmee bestanden gevonden kunnen worden.- En als laatste natuurlijk de hoeveelheid opslagruimte, dus hoeveel gegevens er nu daadwerkelijk op uw schijf passen.
Interne harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorHGST: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 6848
Deze statistiek is gebaseerd op de 93453 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 91333 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 Jan 2019 10:15:05
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam HGST Deskstar 5K1000 320GB 3.5" SATA :
De korte redactionele beschrijving van HGST Deskstar 5K1000 320GB 3.5" SATA

0F12954 - 3.5" Deskstar 5K1000 320GB, SATA 3Gb/s, Data buffer: 8MB, Interface transfer rate: 300MB/s, 400g
Meer>>>
Korte samenvatting HGST Deskstar 5K1000 320GB 3.5" SATA:
Deze korte samenvatting van de HGST Deskstar 5K1000 320GB 3.5" SATA-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

HGST Deskstar 5K1000 320GB, 3.5", 320 GB, 7200 RPM

Lange samenvatting HGST Deskstar 5K1000 320GB 3.5" SATA:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HGST Deskstar 5K1000 320GB 3.5" SATA, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

HGST Deskstar 5K1000 320GB. HDD omvang: 3.5", HDD capaciteit: 320 GB, HDD rotatiesnelheid: 7200 RPM

Geen informatie beschikbaar over Specs Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
Here, we only show product specs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.