Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Hewlett Packard Enterprise NAS 1000s 1 TB

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Hewlett Packard Enterprise
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
NAS 1000s 1 TB
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
305196-B21
Categorie
Op een data-opslag-server kunt u grote hoeveelheden data opslaan. Sluit hem direct aan op uw computer als u hem alleen vanaf uw eigen computer wilt gebruiken, of sluit hem aan op uw lokale netwerk zodat iederen in uw huis/kantoor er gebruik van kan maken. Maak hem eventueel via internet beschikbaar, bijvoorbeeld beveiligd via VPN (als uw netwerk dit ondersteunt) of direct door de juiste NAT instelling in uw router te doen en uw server bijvoorbeeld van een ftp-server voorzien is, als u uw gegevens met de wereld wilt delen.
data-opslag-servers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door Hewlett Packard Enterprise
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Hewlett Packard Enterprise: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 14850
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:24:24
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: De basisgarantie kan worden uitgebreid en/of HP Installatieservices kunnen worden aangeschaft. Supportopties met verschillende responstijden en looptijden zijn leverbaar. De services omvatten (maar zijn niet beperkt tot) service binnen 4 uur op dezelfde werkdag of op de volgende dag, langere dekkingsperioden, 24x7, 1 jaar en 3 jaar.

(3-1-1) hardwaregarantie; 3 jaar onderdelen, 1 jaar on-site (8x5, respons op de volgende werkdag) en 1 jaar arbeid. Let op: De hardwaregarantie dekt ook de firmware en niet apart verkrijgbare embedded software. Voor los verkochte software geldt de eigen garantie. HPs softwaregarantie; de softwaremedia zijn gegarandeerd vrij van defecten gedurende negentig (90) dagen na aanschaf. Enige garantie. De gehele aansprakelijkheid van HP en haar leveranciers en uw enige verhaal voor software die niet voldoet aan de garantie is reparatie of vervanging van de defecte media. Deze garantie en de uitvoering daarvan gelden alleen wanneer u de defecte media tijdens de garantieperiode retourneert naar HP in het land waarin de software is gekocht. Productinstallatie is niet inbegrepen in de garantie, maar is apart verkrijgbaar
Meer>>>
Korte samenvatting Hewlett Packard Enterprise NAS 1000s 1 TB:
Deze korte samenvatting van de Hewlett Packard Enterprise NAS 1000s 1 TB-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Hewlett Packard Enterprise NAS 1000s 1 TB
Lange samenvatting Hewlett Packard Enterprise NAS 1000s 1 TB :

Hewlett Packard Enterprise NAS 1000s 1 TB

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Hewlett Packard Enterprise NAS 1000s 1 TB, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.