Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HERMA Negative pockets 7x5 negatives matt 100 p. foto-album

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HERMA
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Negative pockets 7x5 negatives matt 100 p.
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
7573
Categorie
Books with a hard cover used to display photos.
foto-albums
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HERMA: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 7385
Deze statistiek is gebaseerd op de 75537 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73809 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:25:35
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam HERMA Negative pockets 7x5 negatives matt 100 p. foto-album :
De korte redactionele beschrijving van HERMA Negative pockets 7x5 negatives matt 100 p. foto-album

Negatief 7x5 Negatieven mat 100 hoesjes
Meer>>>

HERMA Negative pockets 7x5 negatives matt 100 p. foto-album:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HERMA Negative pockets 7x5 negatives matt 100 p. foto-album.
Negatief showtassen voor orde en overzicht in het archief. Perfecte bescherming tegen stof en vingerafdrukken. Met Eurostansing voor HERMA ringalbums en alle gangbare ordners. Geteste zekerheid - zonder chemische invloeden op de negatieven. Indexvel is bijgesloten in de verpakking.
Korte samenvatting HERMA Negative pockets 7x5 negatives matt 100 p. foto-album:
Deze korte samenvatting van de HERMA Negative pockets 7x5 negatives matt 100 p. foto-album-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HERMA Negative pockets 7x5 negatives matt 100 p.
Lange samenvatting HERMA Negative pockets 7x5 negatives matt 100 p. foto-album :

HERMA Negative pockets 7x5 negatives matt 100 p.

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HERMA Negative pockets 7x5 negatives matt 100 p. foto-album, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.