This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Hawking Technologies Hi-Speed Wireless-G CardBus Card 54 Mbit/s

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Hawking Technologies
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Hi-Speed Wireless-G CardBus Card
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
HWC54G
Categorie
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
Netwerkkaarten
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
created by   Hawking Technologies: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 5866
Deze statistiek is gebaseerd op de 96947 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 94642 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 Apr 2019 04:46:52
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Meer>>>
Korte samenvatting Hawking Technologies Hi-Speed Wireless-G CardBus Card 54 Mbit/s:
Deze korte samenvatting van de Hawking Technologies Hi-Speed Wireless-G CardBus Card 54 Mbit/s-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Hawking Technologies Hi-Speed Wireless-G CardBus Card, CardBus, 54 Mbit/s

Lange samenvatting Hawking Technologies Hi-Speed Wireless-G CardBus Card 54 Mbit/s:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Hawking Technologies Hi-Speed Wireless-G CardBus Card 54 Mbit/s, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Hawking Technologies Hi-Speed Wireless-G CardBus Card. Hostinterface: CardBus. Maximale overdrachtssnelheid van gegevens: 54 Mbit/s. Soort antenne: Patch Antenna

Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Hawking Technologies

Hawking Technologies Hi-Speed Wireless-G PCI Card. Model: HWP54G 54 Mbit/s
(show image)
HWP54G Hi-Speed Wireless-G PCI Card. Model: HWP54G 0.00
(excl. VAT)
0 (incl. VAT)
Hawking Technologies

Hawking Technologies Hi-Gain USB Wireless-G Adapter. Model: HWU54D 54 Mbit/s
(show image)
HWU54D Hi-Gain USB Wireless-G Adapter. Model: HWU54D 0.00
(excl. VAT)
0 (incl. VAT)