Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Hawking Technologies Broadband Router w/ 4-Port 10/100M Switch bedrade router

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Hawking Technologies
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Broadband Router w/ 4-Port 10/100M Switch
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
H-BR49
Categorie
Met een router kunnen netwerken met elkaar verbonden worden. Voor de meeste mensen is dit een (draadloos) lokaal thuis- of kantoornetwerk (LAN) dat met het internet verbonden wordt. De router zorgt er voor dat alle computers op het lokale netwerk verbinding kunnen maken met elkaar en het internet en indien gewenst dat verzoeken tot het maken van een verbinding van andere computers die ook aangesloten zijn op het internet naar de juiste computer op het lokale netwerk doorgestuurd worden. Voor het aansluiten van uw lokale netwerk op het internet via een ADSL of kabel verbinding, heeft u meestal behalve een router ook een (Ethernet) ADSL- of kabelmodem nodig.
Bedrade routers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorHawking Technologies: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 3954
Deze statistiek is gebaseerd op de 95298 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 93093 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 Apr 2019 04:46:53
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 2 Year Warranty
Lange productnaam Hawking Technologies Broadband Router w/ 4-Port 10/100M Switch bedrade router :
De korte redactionele beschrijving van Hawking Technologies Broadband Router w/ 4-Port 10/100M Switch bedrade router

Cable Router DSL w 4xF+ENet Switch
Meer>>>
Korte samenvatting Hawking Technologies Broadband Router w/ 4-Port 10/100M Switch bedrade router:
Deze korte samenvatting van de Hawking Technologies Broadband Router w/ 4-Port 10/100M Switch bedrade router-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Hawking Technologies Broadband Router w/ 4-Port 10/100M Switch, IEEE 802.3,IEEE 802.3u,IEEE 802.3x, Ethernet, Fast Ethernet, HTTP, 0 - 50 °C, 0 - 90 procent, 220 g

Lange samenvatting Hawking Technologies Broadband Router w/ 4-Port 10/100M Switch bedrade router:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Hawking Technologies Broadband Router w/ 4-Port 10/100M Switch bedrade router, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Hawking Technologies Broadband Router w/ 4-Port 10/100M Switch. Netwerkstandaard: IEEE 802.3,IEEE 802.3u,IEEE 802.3x. Datalink-protocollen: Ethernet, Fast Ethernet, Beheerprotocollen: HTTP. Gewicht: 220 g. Interface: RJ-45 (10Base-T), Stroomvoorziening: DC 9V 500mA (max.), Max. overdrachtssnelheid: 0,098 Gbit/s. Aansluitingen: 4 x LAN: 10/100 Mbps; 1 x WAN: 10/100 Mbps RJ-45 port for Cable/DSL Modems.