Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Gigabyte GN-WIKG 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Gigabyte
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
GN-WIKG
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
GN-WIKG
Categorie
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Gigabyte: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 21 apr 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 7839
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 21-04-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 23 nov 2017 13:27:44
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Gigabyte GN-WIKG 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter :
De korte redactionele beschrijving van Gigabyte GN-WIKG 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter

GN-WIKG Mini-PCI Type III B / 54 Mbps / 802.11b/g
Meer>>>

Gigabyte GN-WIKG 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Gigabyte GN-WIKG 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter.
The GIGABYTE WIKG Wireless miniPCI Adapter delivers a 54Mbps wireless networking standard that's almost five times faster than the commonly deployed 11Mbps (802.11b) hotspots typically found. The WIKG is fully 802.11b interoperable, meaning it connects seamlessly to both 11b and 11g wireless traffic, and with its dynamic speed adjustment feature, it will always connect at the highest possible speed – up to 54Mbps.
Korte samenvatting Gigabyte GN-WIKG 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter:
Deze korte samenvatting van de Gigabyte GN-WIKG 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Gigabyte GN-WIKG, Draadloos, PCI, 54 Mbit/s
Lange samenvatting Gigabyte GN-WIKG 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter :

Gigabyte GN-WIKG. Connectiviteitstechnologie: Draadloos, Hostinterface: PCI. Overdrachtssnelheid (max): 54 Mbit/s. Soort antenne: Internal Dual Diversity

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Gigabyte GN-WIKG 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie *
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Draadloos
Hostinterface *
Descriptions of the products host interface
PCI
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max) *
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
54 Mbit/s
Draadloos LAN
Draadloze standaard
802.11b/g
Antenne
Soort antenne
Internal Dual Diversity
Prestatie
Ondersteunde beveiligingsalgoritmen
Er zijn verschillende manieren om data te versleutelen voordat het verzonden wordt. Over het algemeen geld, hoe meer bits, hoe veiliger.
WPA
Gewicht en omvang
Breedte
59 mm
Diepte
44 mm
Hoogte
Hoogte van het product
4 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
15 g
Certificaten
Certificering
FCC, CE, DGT
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
0 - 55 °C
Overige specificaties
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
98SE/ME/2000/XP
Max bereik buiten
Het maximale bereik waarop nog een acceptabele data-overdrachtssnelheid gehaald wordt. Het bereik wordt verminderd door obstakels zoals muren.
400m
Max bereik binnenshuis
Binnenshuis is het bereik vaak kleiner dan buiten, omdat er veel obstakels die het bereik verminderen, zoals betonnen muren, in de weg zitten.
100m