Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Fujitsu PRIMERGY TX150 S5 server 3,4 GHz Intel® Pentium® D Toren 400 W

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Fujitsu
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
PRIMERGY
Product series:
Productserie is een generieke aanduiding van een merk, vaak aangegeven door ronde getallen als 3000, die een groep producten binnen een categorie identificeert die samen een productlijn vormen. Productserie wordt niet in de Icecat producttitel opeen product-datasheet opgenomen om verwarring te voorkomen.
TX150
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
PRIMERGY TX150 S5
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
VFY:TX150S5-114NL
Categorie
Servers zijn extra krachtige, betrouwbare computers die speciaal gebouwd zijn voor servertoepassingen. Denkt u bijvoorbeeld aan drukbezochte websites, grote databases en gedeelde data-opslag. Ze zijn vaak niet erg stil en leveren nauwelijks grafische prestaties, daarom zijn ze niet geschikt voor gebruik als personal computer. Als u veel serversystemen nodig heeft, zijn modellen die in een "rack" geplaatst kunnen worden erg geschikt. Zo nemen uw servers weinig ruimte in beslag en blijft uw serverruimte netjes.
Servers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Fujitsu: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 8864
Deze statistiek is gebaseerd op de 87181 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 85169 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 apr 2019 07:44:41
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 3 jaar on-site NBD.
Lange productnaam Fujitsu PRIMERGY TX150 S5 server 3,4 GHz Intel® Pentium® D Toren 400 W :
De korte redactionele beschrijving van Fujitsu PRIMERGY TX150 S5 server 3,4 GHz Intel® Pentium® D Toren 400 W

PRIMERGY TX150 S5, Intel Pentium D 945 (3.4GHz, 800MHz, 2x2MB), 2x512MB DDR2 PC2-4200 ECC, 2x160GB 7200rpm SATA, DVD-ROM, RAID 0/1/10, 1x1Gb LAN
Meer>>>
Fujitsu PRIMERGY TX150 S5 server 3,4 GHz Intel® Pentium® D Toren 400 W:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Fujitsu PRIMERGY TX150 S5 server 3,4 GHz Intel® Pentium® D Toren 400 W.

De PRIMERGY-towerserver met de splinternieuwe Intel® Xeon® dual-core processor is nog sneller, maar toch ligt de kloksnelheid en het stroomverbruik lager. Dit wordt zowel bereikt met een kloksnelheid van 1066MHz FSB als (hoofdzakelijk) dankzij Intel’s nieuwe, uiterst geavanceerde geoptimaliseerde microarchitectuur met meervoudige processorkernen.
Een server uitgerust met deze processor levert een bijzonder krachtig systeem dat positief op uw vereisten kan reageren. Verhoog uw efficiëntie wanneer het op de simultane uitvoering van meerdere toepassingen en het downloaden van grote gegevensvolumes aankomt. De processor met de Intel® 3000-chipset ondersteunt ook EM64-technologie. Deze towerserver van de vijfde generatie combineert hoge prestaties met een nog stillere werking. De direct inplugbare SAS- of SATA-schijven kunnen makkelijk worden vervangen terwijl de server draait. Beide uitvoeringen bieden een hoge gegevensbeveiliging dankzij de geïntegreerde RAID 1-functionaliteit. De standaard iRMC (Integrated Remote Management Controller) levert verhoogde prestaties voor het systeembeheer, op basis van de IPMI 1.5-technologie, en de redundante voedingsmodule verhoogt de operationele betrouwbaarheid nog verder. De vertrouwde en beproefde Intel Pentium® D (Dual-Core)-processor vervolledigt het aanbod.

Korte samenvatting Fujitsu PRIMERGY TX150 S5 server 3,4 GHz Intel® Pentium® D Toren 400 W:
Deze korte samenvatting van de Fujitsu PRIMERGY TX150 S5 server 3,4 GHz Intel® Pentium® D Toren 400 W-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Fujitsu PRIMERGY PRIMERGY TX150 S5, 3,4 GHz, 1 GB, DDR2-SDRAM, DVD-ROM, 400 W, Toren

Lange samenvatting Fujitsu PRIMERGY TX150 S5 server 3,4 GHz Intel® Pentium® D Toren 400 W:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Fujitsu PRIMERGY TX150 S5 server 3,4 GHz Intel® Pentium® D Toren 400 W, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Fujitsu PRIMERGY PRIMERGY TX150 S5. Processorfamilie: Intel® Pentium® D, Frequentie van processor: 3,4 GHz. Intern geheugen: 1 GB, Intern geheugentype: DDR2-SDRAM, Geheugenlayout: 2 x 0.5 GB. HDD interface: SATA. Soort optische drive: DVD-ROM. Netvoeding: 400 W. Type behuizing: Toren

Processor
Frequentie van processor *
3,4 GHz
Processorfamilie *
Intel® Pentium® D
Aantal geïnstalleerde processoren *
Aantal processoren en ondersteuning voor multi-processing
1
Processor cache type
L2
Processor cache
4 MB
Front-side bus processor
800 MHz
Chipset moederbord
Intel® 3000
Geheugen
Intern geheugen *
1 GB
Intern geheugentype *
DDR2-SDRAM
ECC
ECC (Error Correction Code)-geheugen is geheugen dat in staat is om sommige geheugenproblemen op te lossen zonder gebruikersbemoeienis.
Yes
Geheugenlayout
2 x 0.5 GB
Opslagmedia
Het aantal geïnstalleerde HDD's *
2
HDD interface *
SATA
HDD capaciteit
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
320 GB
Soorten RAID
RAID configuraties zijn configuraties waarin meerdere harde schijven samenwerken. Dit kan zowel softwarematig (door het besturingssysteem of door de 'controllers' op veel moderne moederborden) als hardwarematig (door een RAID kaart) geregeld worden. De verschillende soorten RAID hebben verschillende voor en nadelen. De belangrijkste op een rijtje: 0 - (minimaal 2 harde schijven) Het systeem verdeelt gegevens over meerdere harde schijven, waardoor lezen en schrijven sneller gaat, maar wanneer er 1 harde schijf kapot gaat, gaat alle data verloren. 1 - (minimaal 2 harde schijven) Het systeem slaat dezelfde gegevens op twee verschillende harde schijven op, zodat het falen van 1 van de 2 harde schijven niet automatisch tot verlies van data leidt en het lezen/vinden van gegevens soms sneller gaat. 5 - (minimaal 3 harde schijven) Het systeem verdeelt de gegevens weer over meerdere harde schijven voor grotere lees- (en schrijf)snelheden, maar slaat op een extra harde schijf pariteitsgegevens op, zodat niet automatisch alle data verloren gaat als er 1 schijf kapot gaat. Nadeel bij softwarematige oplossingen is dat het berekenen van pariteitsgegevens veel processorkracht kost. 10 - (minimaal 4 harde schijven) combinatie van RAID 0 en 1. JBOD - Het systeem 'plakt' de harde schijven achter elkaar, zodat het lijkt alsof u 1 harde schijf ter grootte van alle aangesloten harde schijven heeft. Levert verder geen betere prestaties of databeveiliging dan enkele harde schijven en zou eigenlijk alleen nuttig zijn in het theoretische geval dat u een bestand op zou willen slaan dat groter is dan een enkele harde schijf.
1,10
Netwerk
Netwerkfuncties
Gigabit Ethernet
Poorten & interfaces
Aantal USB 2.0-poorten *
USB 2.0 poorten hebben een data-overdrachtssnelheid van 480 Mbps, u kunt er allerlei randapparatuur op aansluiten en ze werken ook met USB 1.1 apparaten.
3
VGA (D-Sub)poort(en) *
Aansluiting voor een analoge monitor
1
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten *
1
Seriële poort(en) *
Seriële poorten werden veel gebruikt voor het aansluiten van een toetsenbord en een muis. Tegenwoordig worden ze wel gebruikt voor het doen van instellingen aan een router.
1
PS/2 poort(en)
Het aantal PS/2-connectoren voor het aansluiten van toetsenborden en muizen. De naam komt van IBM Personal System/2.
2
Parallelle poort(en)
1
Design
Type behuizing *
De type(n) chasis. 1 unit (1U) is 1.75 inch of 4,45 cm).
Toren
Soort optische drive *
DVD-ROM
Energie
Netvoeding *
400 W
Gewicht en omvang
Breedte *
205 mm
Diepte *
605 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
444 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
28 kg
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
205 x 605 x 444 mm
Grafische adapter
G200
Customer service details
X