Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Fujitsu SCENIC E300 P4 3000 512MB 80GB BE WXPP 0,5 GB DDR-SDRAM PC

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Fujitsu
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
SCENIC
Product series:
Productserie is een generieke aanduiding van een merk, vaak aangegeven door ronde getallen als 3000, die een groep producten binnen een categorie identificeert die samen een productlijn vormen. Productserie wordt niet in de Icecat producttitel opeen product-datasheet opgenomen om verwarring te voorkomen.
E
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
SCENIC E300 P4 3000 512MB 80GB BE WXPP
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
VFY:E30865GV-13B
Categorie
PC's ofwel Personal Computers zijn computers voor persoonlijk gebruik. Ze bestaan altijd uit de volgende onderdelen:- Een processor (CPU), dit onderdeel doet het rekenwerk en bepaalt voor een groot gedeelte de prestaties van uw computer.- Werkgeheugen (RAM), dit is zeer snel geheugen waarin tijdelijk gegevens worden opgeslagen die door de processor bewerkt worden.- Moederbord, dit verbindt alle onderdelen van uw computer met elkaar, vaak zijn hier ook nog een geluidkaart, die maakt dat uw computer geluid kan afspelen, een netwerkkaart, die het mogelijk maakt uw computer op een netwerk aan te sluiten en nog andere onderdelen in geïntegreerd.- Videokaart, dit onderdeel maakt het beeld van uw computer en is dan ook bepalend voor de grafische prestaties van uw computer. Op micro-atx moederborden is de videokaart vaak geïntegreerd. Geïntegreerde videokaarten zijn meestal niet erg geschikt om spellen mee te spelen, maar voor bijvoorbeeld het kijken van een film zijn ze prima geschikt.- Harde schijf, dit is het perm
PC's/werkstations
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorFujitsu: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 7776
Deze statistiek is gebaseerd op de 95050 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 92866 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 Apr 2019 04:46:54
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 3Y on-site.
Lange productnaam Fujitsu SCENIC E300 P4 3000 512MB 80GB BE WXPP 0,5 GB DDR-SDRAM PC :
De korte redactionele beschrijving van Fujitsu SCENIC E300 P4 3000 512MB 80GB BE WXPP 0,5 GB DDR-SDRAM PC

SCENIC E300 P4 3000 512MB 80GB BE WXPP
Meer>>>
Fujitsu SCENIC E300 P4 3000 512MB 80GB BE WXPP 0,5 GB DDR-SDRAM PC:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Fujitsu SCENIC E300 P4 3000 512MB 80GB BE WXPP 0,5 GB DDR-SDRAM PC.

Fujitsu Siemens Computers hecht enorm veel belang aan de milieuvriendelijkheid van zijn producten. Deze totaalstrategie dekt de volledige levensduur van de producten: van ontwikkeling over selectie van materialen en productie tot recyclage. De "groene pc" is een volgende stap in de strategie die het bedrijf reeds jarenlang volgt en die de criteria overschrijdt van het ecolabel "Blauer Engel" en van Nordic Swan.

Korte samenvatting Fujitsu SCENIC E300 P4 3000 512MB 80GB BE WXPP 0,5 GB DDR-SDRAM PC:
Deze korte samenvatting van de Fujitsu SCENIC E300 P4 3000 512MB 80GB BE WXPP 0,5 GB DDR-SDRAM PC-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Fujitsu SCENIC E300 P4 3000 512MB 80GB BE WXPP, 3 GHz, 0,5 GB, DDR-SDRAM, 80 GB, DVD-ROM

Lange samenvatting Fujitsu SCENIC E300 P4 3000 512MB 80GB BE WXPP 0,5 GB DDR-SDRAM PC:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Fujitsu SCENIC E300 P4 3000 512MB 80GB BE WXPP 0,5 GB DDR-SDRAM PC, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Fujitsu SCENIC E300 P4 3000 512MB 80GB BE WXPP. Frequentie van processor: 3 GHz. Intern geheugen: 0,5 GB, Intern geheugentype: DDR-SDRAM. Totale opslagcapaciteit: 80 GB, Soort optische drive: DVD-ROM. Netvoeding: 180 W. Producttype: PC. Gewicht: 9,5 kg

Processor
Frequentie van processor *
The speed that the microprocessor executes each instruction or each vibration of the clock. The CPU requires a fixed number of clock ticks, or cycles, to execute each instruction. The faster the clocks rate, the faster the CPU, or the faster it can execute instructions. Clock Speeds are usually determined in MHz, 1 MHz representing 1 million cycles per second, or in GHz, 1 GHz representing 1 thousand million cycles per second. The higher the CPU speed, the better a computer will perform.
3 GHz
Geheugen
Intern geheugen *
A computer's memory which is directly accessible to the CPU.
0,5 GB
Intern geheugentype *
The type of internal memory such as RAM, GDDR5.
DDR-SDRAM
Opslagmedia
Totale opslagcapaciteit *
The total amount of data that can be stored on the device.
80 GB
Soort optische drive *
An optical drive uses laser to read optical discs such as CDs, DVDs and Blu-Ray. Some types of optical drive are: CD ROM drive, CR-RW (CD writer) drive, DVD-ROM.
DVD-ROM
Optische drive
DVD leessnelheid
De snelheid van een DVD brander/speler wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén DVD speed komt overeen met 1350 KB/s, dat is precies de snelheid die nodig is om een DVD videofilm te kunnen bekijken.
16x
Poorten & interfaces
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
2x serial extern 1x parallel 1x mouse 1x keyboard 4x USB 2.0 rear 2x USB 2.0 internal 2x USB 2.0 in front 1x monitor power outlet 1x VGA, audio (2x rear, 2x in front) 1x LAN RJ45
Prestatie
Audiosysteem
System used to play music or speech.
Stereo
Prestatie
Producttype *
De subcategorie van een product
PC
Software
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Microsoft Windows XP Professional
Energie
Netvoeding *
The way in which the product is powered e.g. rechargeable battery, mains electricity connected via a plug and cable.
180 W
Gewicht en omvang
Breedte *
The measurement or extent of something from side to side.
350 mm
Diepte *
The distance from the front to the back of something.
383 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
95 mm
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
9,5 kg
Inhoud van de verpakking
Inclusief monitor *
This product includes a display.
No
Overige specificaties
Opslagschijf type
ATA-100
Diskette drive
Indien aanwezig, opslagcapaciteit Floppy Disk Drive (FDD). Standaard is 1.44MB voor 3.5" diskettes. Steeds vaker wordt de FDD weggelaten, en is deze optioneel. Een optionele drive is veelal op een externe poort zoals de USB-poort aan te sluiten.
1,44 MB
Leessnelheid CD
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
48x
Netwerkfuncties
Ethernet/Fast Ethernet