Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Fujitsu SCENICVIEW Series SCENICVIEW E191 48,3 cm (19") 1280 x 1024 Pixels Ivoor

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Fujitsu
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
SCENICVIEW Series
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
SCENICVIEW E191
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
VFY:DYED19E-1GL
Categorie
TFT/LCD monitoren maken gebruik van een nieuwe techniek voor het weergeven van het beeld, waardoor ze zeer plat zijn en niet flikkeren. Wilt u meer ruimte op uw bureau, of wilt u uw monitor kunnen verplaatsen zonder u een breuk te tillen? Dan zijn deze monitoren ideaal voor u!
Computer monitoren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorFujitsu: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 8062
Deze statistiek is gebaseerd op de 94177 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 92030 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 apr 2019 05:08:57
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Fujitsu SCENICVIEW Series SCENICVIEW E191 48,3 cm (19") 1280 x 1024 Pixels Ivoor :
De korte redactionele beschrijving van Fujitsu SCENICVIEW Series SCENICVIEW E191 48,3 cm (19") 1280 x 1024 Pixels Ivoor

Monitor E-19 Scenicview 140 130 12ms
Meer>>>
Fujitsu SCENICVIEW Series SCENICVIEW E191 48,3 cm (19") 1280 x 1024 Pixels Ivoor:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Fujitsu SCENICVIEW Series SCENICVIEW E191 48,3 cm (19") 1280 x 1024 Pixels Ivoor.

Deze 19-inch Value Line LCD TFT monitor is de ideale keuze voor uw eerste stap in de wereld van de professionele LCD beeldschermen. Hij is voorzien van de karakteristieke SCENICVIEW combinatie van superieure ergonomische eigenschappen en een schitterend ontwerp. Het ruimtebesparende ontwerp en het grote scherm maken de E19-1 de betrouwbare oplossing voor alle moderne PC toepassingen.

Korte samenvatting Fujitsu SCENICVIEW Series SCENICVIEW E191 48,3 cm (19") 1280 x 1024 Pixels Ivoor:
Deze korte samenvatting van de Fujitsu SCENICVIEW Series SCENICVIEW E191 48,3 cm (19") 1280 x 1024 Pixels Ivoor-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Fujitsu SCENICVIEW Series SCENICVIEW E191, 48,3 cm (19"), 1280 x 1024 Pixels, 12 ms, Ivoor

Lange samenvatting Fujitsu SCENICVIEW Series SCENICVIEW E191 48,3 cm (19") 1280 x 1024 Pixels Ivoor:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Fujitsu SCENICVIEW Series SCENICVIEW E191 48,3 cm (19") 1280 x 1024 Pixels Ivoor, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Fujitsu SCENICVIEW Series SCENICVIEW E191. Beeldschermdiagonaal: 48,3 cm (19"), Resolutie: 1280 x 1024 Pixels, Responstijd: 12 ms, Kijkhoek, horizontaal: 140°, Kijkhoek, verticaal: 130°. Kleur van het product: Ivoor

Beeldscherm
Beeldschermdiagonaal *
Maat van het beeldscherm; diagonaal gemeten in inches
48,3 cm (19")
Helderheid (typisch) *
Display brightness, measured by its Luminance, presented as a figure in candela per square meter (cd/m2). Typical brightness ratings for monitors range from 250 to 350 cd/m2 with a target value of between 80 to 120 cd/m2 being suitable for most displays in a normal viewing environment.
250 cd/m²
Resolutie *
De resolutie van het beeldscherm wordt gegeven als lengte x hoogte uitgedrukt in pixels. Een pixel is een beeldpunt. Een hogere resolutie levert betere beelden op.
1280 x 1024 Pixels
Responstijd *
De responstijd is het tijdsverschil tussen het moment dat de grafische kaart een beeld verstuurt naar de monitor en het moment dat de monitor dat beeld weergeeft. Gewoonlijk moet deze tijd zeker onder de 25ms liggen.
12 ms
Typische contrastverhouding *
De verhouding tussen de hoeveelheid licht van het helderste wit en het donkerste zwart van de display/projector.
600:1
Kijkhoek, horizontaal *
Maximum horizontal angle at which a display can be viewed with acceptable visual performance.
140°
Kijkhoek, verticaal *
Maximum vertical angle at which a display can be viewed with acceptable visual performance.
130°
Pixel pitch
Afstand tussen twee "beeldpunten". Hoe dichter de beeldpunten bij elkaar staan hoe scherper het beeld over het algemeen zal zijn.
0.294
Frequentiebereik horizontaal
Frequentiebereik horizontaal: dit geeft aan, gemeten in kilohertz, hoe snel een enkele horizontale lijn op het scherm wordt getekend. Hogere snelheden betekenen een duidelijker en stabieler beeld op hogere resoluties.
30 - 80 kHz
Frequentiebereik verticaal
Frequentiebereik verticaal: ook wel refresh rate genoemd. Het aantal keer per seconde dat een beeld compleet opnieuw wordt opgebouwd.
60 - 75 Hz
Grootte beeld (horizontaal)
De grootte van het daadwerkelijke beeld is vaak kleiner dan de grootte van de monitor, omdat er soms een rand om het beeld zit.
37,6 cm
Grootte beeld (verticaal)
De grootte van het daadwerkelijke beeld is vaak kleiner dan de grootte van de monitor, omdat er soms een grote rand om het beeld zit.
30,1 cm
Design
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Ivoor
Certificering
TCO’03
Poorten & interfaces
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1 x VGA - HD D-Sub (HD-15)
Ergonomie
Hoek schuine stand bereik
-5 - 20°
Energie
Typisch stroomverbruik *
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
60 W
Stroomverbruik (in standby) *
The amount of electricity that is consumed when the product is on standby.
3 W
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
5 - 35 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 85 procent
Gewicht en omvang
Breedte *
The measurement or extent of something from side to side.
426 mm
Diepte *
The distance from the front to the back of something.
210 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
416 mm
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
4,8 kg
Overige specificaties
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
110/230 V (50/60 Hz)
X