Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Fujitsu CONNECT2AIR– WLAN AP-600RP-USB AccessPoint 54Mbit/s WLAN toegangspunt

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Fujitsu
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
CONNECT2AIR– WLAN AP-600RP-USB AccessPoint
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
S26391-F2515-L520
Categorie
Met een WLAN access point kunt u lokaal een draadloos netwerk bouwen. Sluit hem via Ethernet aan op uw ADSL of kabelmodem met ingebouwde router/DHCP server en uw hele lokale netwerk is verbonden met het internet.
WLAN access points
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Fujitsu: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 9186
Deze statistiek is gebaseerd op de 74560 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 72839 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:17:12
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 6 maanden de-zelf-brengen-en-halen-garantie
Lange productnaam Fujitsu CONNECT2AIR– WLAN AP-600RP-USB AccessPoint 54Mbit/s WLAN toegangspunt :
De korte redactionele beschrijving van Fujitsu CONNECT2AIR– WLAN AP-600RP-USB AccessPoint 54Mbit/s WLAN toegangspunt

CONNECT2AIR– WLAN AP-600RP-USB AccessPoint
Meer>>>

Fujitsu CONNECT2AIR– WLAN AP-600RP-USB AccessPoint 54Mbit/s WLAN toegangspunt:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Fujitsu CONNECT2AIR– WLAN AP-600RP-USB AccessPoint 54Mbit/s WLAN toegangspunt.
Wilt u de computers in uw huis met elkaar verbinden zonder daarna voer de kabels te struikelen?
Deze router is de spil in uw draadloze netwerk.
Korte samenvatting Fujitsu CONNECT2AIR– WLAN AP-600RP-USB AccessPoint 54Mbit/s WLAN toegangspunt:
Deze korte samenvatting van de Fujitsu CONNECT2AIR– WLAN AP-600RP-USB AccessPoint 54Mbit/s WLAN toegangspunt-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Fujitsu CONNECT2AIR– WLAN AP-600RP-USB AccessPoint, 54 Mbit/s, 0 - 95 procent, 0 - 50 °C, -10 - 60 °C, 165 x 105 x 32 mm, 250 g
Lange samenvatting Fujitsu CONNECT2AIR– WLAN AP-600RP-USB AccessPoint 54Mbit/s WLAN toegangspunt :

Fujitsu CONNECT2AIR– WLAN AP-600RP-USB AccessPoint. Overdrachtssnelheid (max): 54 Mbit/s. Afmetingen (BxDxH): 165 x 105 x 32 mm, Gewicht: 250 g

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Fujitsu CONNECT2AIR– WLAN AP-600RP-USB AccessPoint 54Mbit/s WLAN toegangspunt, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Prestatie
Overdrachtssnelheid (max) *
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
54 Mbit/s
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
0 - 95 procent
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
0 - 50 °C
Temperatuur bij opslag
-10 - 60 °C
Gewicht en omvang
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
165 x 105 x 32 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
250 g
X